Hihetetlen! Nagyon vékony lett Gáspár Evelin: FOTÓ!

alak fotó fogyás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta küzd súlyfeleslegével Gáspár Evelin, nagyon sok kilótól sikerült már megszabadulnia. Újabb fotót tett közzé arról, most holt tart a fogyásban.

Az elmúlt években 30 kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek, de ezzel még nem elégedett meg. Továbbra is küzd, hogy elérje álomalakját, amihez egyre közelebb kerül. Legutóbb kitett fotóján jól látszik, milyen csinos már Evelin: jobb oldali képén tavaly decemberben látható, a bal oldali fotót pedig néhány nappal ezelőtt készíthette. Azt tudjuk, hogy nem esküvőjére készül ilyen lázasan, akkor vajon mire? Kíváncsian várjuk.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
Irigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett! http://www.life.hu/ez-zsir/20160708-cindy-crawford-demi-moore-elle-mcpherson-a-legjobb-testu-50-feletti-nok.htmlSokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? Ez Zsír!--Linczényi Márkó megmutatta szexi izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160708-linczenyi-marko-a-kolin-egyuttes-frontembere-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-jogazott.htmlA Kolin együttes frontemberét meginvitáltam a jógaórámra, és legnagyobb meglepetésemre jógaszőnyeggel érkezett a gyakorlásra. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoEmberkereskedők áldozata volt, rekorder triatlonista lett belőlehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-triatlon-rekordot-dontott-az-emberkereskedok-korabbi-aldozata.htmlSokáig maga volt a pokol az élete a 49 éves Norma Bastidasnak. A tragédiák sorozata végül tündérmesébe fordult át, a mexikói nő még egy világrekordot is megdöntött. Ez Zsír!OrigoMilliomos lett a férfi, aki ledobott 18 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-matt-manning-18-kilot-fogyott-milliomos-lett.htmlMatt Manning egy fogyókúrás versenyre jelentkezett, és nyert, méghozzá 14 millió Forintot. Ez Zsír!--Együtt izzad a két sztár: Íme Hajós András és Majka közös edzőszelfijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-egyutt-izzad-a-ket-sztar-hajos-es-majka-kozos-edzese.htmlEgyelőre még csak pletyka, hogy Hajós András újra Majka zsűritársa lesz a Sztárban sztár című műsorban, de a két fenegyerek már most együtt dolgozik. Jelenleg izmaik építésén... Ez Zsír!OrigoEb-ről zárták ki Risztov Évát: nevetséges körülmények között úszott a bajnokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160711-kizartak-risztov-evat-pelyatevesztes-miatt-az-ebrol.htmlHiába ért harmadikként a célba Risztov Éva a hoorni nyíltvízi Európa-bajnokság 10 kilométeres versenyében, utólag diszkvalifikálták pályatávesztés miatt. A magyar klasszis és a szövetségi kapitány is nevetségesnek nevezte a hollandiai körülményeket. Ez Zsír!MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.