Szuper képek Majka és Dundika gyermekeiről

kisfiú Dundika Majka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak szemet szúrt, hogy Majka és Dundika kisebbik fiát nagyon ritkán lehet látni. Persze érthető, ha nem özönlik el az az internetet az Olivérről készült fotót, de azért mi már nagyon kiváncsiak vagyunk rá.

Nemrég egy családi vakáción merült fel, hogy Majkáék kisebbik gyereke hiányzik a fotóról. Akkor Dundika mindenkit megnyugtatott, hogy bár a kicsi nem látható, de ő is velük volt Spanyolországban.

❤️❤️❤️

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által közzétett fénykép,

Tehát be kell érnünk azzal, amit kapunk. Ezért a sztárpár fotói közül szemezgettünk, és találtunk is egy képet, melyen nagyobbik fiuk, Marián a babafigyelő mellett szunyókál.

Persze azt sem mondhatnánk, hogy Dundikáék nem mutattak semmit, néhány részletet láthattunk Olivérből.

Vagy épp egy apró talpikót...

Legvégül a kedvenc fotónkat is megmutatjuk, melyről Dundika annyit írt, hogy "kicsit tartottam attól,hogy jelen lesz a féltékenység bármilyen formája is,de egyre biztosabb vagyok benne,hogy ez minket elkerül.Sőt.. Vannak bizonyos feladatok/babakocsiban sétáltatás/amiket Marián kisajátít."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.