Egy édesapa kívánsága: erre kényszeríti Bódiék fia a gyermekeit

Bódi Csaba videó család Bódi Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy életmódcsatorna vendége volt Bódi Csabi és két fia. Arról faggatták őket, hogy mik a jövőbeli terveik a karrierjük szempontjából. Édesapjuk meglepő választ adott. 

Bódi Csabi elmondta, legfontosabb számára, hogy gyermekei boldogok legyenek. Az énekes örülne , ha fiai is a zenét választanák munkájuknak, azonban a tanulást tarja az elsőnek. A zenész egyik nagy álma, hogy egyszer az egész családja együtt adjon koncertet. A gyerekek bevallották, hogy közel áll hozzájuk a zene, és szeretik a családot hallgatni egy-egy fellépés alkalmával.

A Megasztár szerelmespárja 13 év után is boldog - Sohasem látott fotó!http://www.life.hu/csalad/20160713-a-megasztar-szerelmesparja-13-ev-utan-is-turbekol.htmlEmlékeztek még rá, hogy Pély Barna és Galambos Dorina 2003 őszén a Megasztárban találtak egymásra? A szerelmesek már tíz éve alkottak egy párt amikor 2013-ban fogadtak örök hűséget egymásnak. Család--Péter Szabó Szilvia nem tud leállni: terhessége alatt is dolgozik http://www.life.hu/csalad/20160712-peter-szabo-szilvia-babat-var-a-sztar-varandosan-is-folyamatosan-dolgozik.htmlA harminchárom éves Péter Szabó Szilvia két hónappal ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint kisbabát vár. Hiába azonban a várandósság, a sztár így is színpadra áll. Család--Álomszép nyaralás! Így vakációznak Hódi Pameláékhttp://www.life.hu/csalad/20160711-alomszep-nyaralas-igy-vakacioznak-hodi-pamelaek.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián és a kis Nati egy kellemes hajókázáson vettek részt. Család--Jessica Alba lánya örökölte édesanyja szépségét: családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20160711-jessica-alba-lanya-honor-ugyan-olyan-szep-mint-az-edesanyja-csaladi-foto.htmlA színésznő 2008-ban házasodott össze Cash Warren színésszel, és még abban az évben megszületett első lányuk, Honor Marie. A kis szépség nagyon hasonlít az anyukájára! Család--„Mindennap üzenetet küldök neki” - Íme, Liptai Claudia friss pocakfotójahttp://www.life.hu/csalad/20160708-liptai-claudia-ujabb-terhesfotoja-erzelmes-uzenettel-minden-nap-gyenged-uzenetet-kuldok-neki.htmlA gyönyörű kismama egy pillanatra sem takargatja gömbölyödő pocakját, sőt. Liptai Claudia egy passzos ruhában mutatta meg, mekkorára nőtt már a hasa. CsaládOrigoCurtis apa lesz? Nagyon jól áll a kezében a kisbabahttp://www.life.hu/csalad/20160707-curtis-rapper-kisbabas-kepet-tett-fel-az-instagramra.htmlCurtis nemrég egy kisbabával a kezében fotózkodott - persze rögtön megindultak a találgatások arról, hogy vajon a zenész is hamarosan apuka lesz?CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.