Marsi Anikó már nem magányos: férje és fiai is hazaköltöztek

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Siófok Palik László TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapot töltött ingázással Marsi Anikó, aki szinte minden hétvégén repülőre ült, hogy láthassa a családját. Most viszont teljes lehet az öröme, ugyanis Palik László hazaköltözött a gyerekekkel együtt.

Az elmúlt években Spanyolországban élt Marsi Anikó és családja, a Tények műsorvezetése azonban hazacsábította az egykori tévést. Palik László és a gyerekek viszont nem jöttek egyből Anikóval, akinek ezért rengeteget kellett ingáznia. Ez azonban mostantól nem így lesz, ugyanis már Palik László és a gyerekek is hazaköltöztek.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Megtelt élettel a családi ház” - írja a Hot! magazin egy forrásukra hivatkozva, aki látta is Palik Lászlót az egyik fiával futni. Ha minden igaz, akkor ezentúl Anikónak nem kell Spanyolországba repülnie, most már Siófokról ingázik budapesti munkahelyére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.