Tengeri luxusvillák épülnek Dubaiban- elképesztő fényűzés

Forrás: http://www.thoe.com/ -
luxus villa Dubai épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pálmaszigeteketől a Burj Khalifán át az Infinity Towerig Dubai tele van építészeti remekművekkel. Most pedig itt a legújabb őrület: vízben álló luxusvillákat építenek a Perzsa-öböl mentén.

A Kleindienst nevű tervezőiroda által megálmodott otthonokhoz még csak hasonlót sem láthattunk soha: a többszintes házak víz fölötti része leginkább egy hajó fedélzetéhez emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy stabilan áll, és nem ringatják a hullámok. A víz alatti helyiségekből egyenként 25 négyzetméteres ablakokon nézhetünk át egyenesen a tenger mélyére. A tervek szerint

körülbelül ötven ilyen házat építenek

meg Dubai partjainál, és a beruházás része lesz még hat mesterséges sziget tucatnyi hotellel, valamint a világon először klimatizált utcákat is építenek. A mesebeli épületekből a tervek szerint 2017 végére lesz valóság.

Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/
Forrás: http://www.thoe.com/
Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Összeházasodott a sportvilág sztárpárja-Schweinsteiger az Eb után Velencében mondta ki az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-osszehazasodott-a-sportvilag-sztarparja-schweinsteiger-az-eb-utan-velenceben-mondta-ki-az-igent.htmlAlighogy vége lett a foci Eb-nek, a német válogatott támadója, Bastian Schwensteiger megnősült. A szerb teniszezőt, Ana Ivanovicot vette feleségül. Az esküvőjük kísértetiesen hasonlított egy másik celeb kézfogójára. TV + Sztárok--Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Justin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigoBeyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Három nappal szülése után bombaformában a szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-harom-nappal-szulese-utan-bombaformaban-a-szupermodell-sallie-axl-szules-utan-maris-karcsu.htmlAz angol Big Brother sztárja, a modellként és DJ-ként is ismert Sallie Axl második lánya megszületése után három nappal meztelenül mutatta meg magát. A látványtól leesett az állunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.