Rolling Stones Mick Jagger édesapa énekes Melanie Hamrick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt a sztár szóvivője erősítette meg. A Rolling Stones énekesének 29 éves párja januárra várja a kis "trónörököst". 

Mick Jagger munkatársa a The Sun újságnak erősítette meg a híreket: "Ez egy nagyszerű hír. A csöppség Mick nyolcadik gyereke, így nyugodtan várja, és nem izgul semmi miatt. Mindenben támogatja a barátnőjét" - nyilatkozta a szóvívő. A sztár kedvese, a 29 éves Melanie Hamrick elismert balerina, aki már régóta tervezett egy közös gyermeket a zenésszel.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

"Melanie tudja, hogy Micknek milyen jó a kapcsolata a gyerekeivel, és alig várja, hogy egy kisbabával ajándékozhassa meg" - tette hozzá a közeli barát. A párt nem sokkal azután látták először együtt 2014-ben, miután Mick Jagger élettársa öngyilkos lett.

"Az csak 72 óra, az magának nem lesz elég semmire" - bántalmazott nők a rendszer fogságábanhttp://www.life.hu/csalad/20160714-nane-egyesulet-segelyvonala-interju-horvath-evaval.htmlA legóvatosabb becslések szerint hazánkban hetente legkevesebb egy nő hal bele a családon belüli erőszakba, és az adatok szerint minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaz a partnere. A bántalmazott gyerekek számáról nincs pontos adat, de a becslések szerint ma Magyarországon több százezer olyan gyerek él, aki hozzátartozó által elkövetett testi, lelki vagy szexuális erőszak áldozata. Az áldozatok a legtöbb esetben nem mernek feljelentést tenni, de van, hogy a rendőrség beszéli le őket erről. Nem csoda, hogy sokaknak a NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala az egyetlen mentsváruk. CsaládThinkstockBrad Pitt és Angelina Jolie tényleg olyanok, mint bármelyikünk: családi fotó! http://www.life.hu/csalad/20160714-brad-pitt-es-angelina-jolie-egyutt-vasaroltak-a-csaladrol-intim-foto-keszult.htmlA sztárpár már többször is bizonyította, hogy nem szálltak el a sikereiktől, most pedig ismét megmutatták, hogy mennyire hétköznapiak: drogériában jártak, ahová két gyerekük is elkísérte őket. Család--Családdal? Baráttal? Egyedül? Íme, a legjobb programok a hétvégére http://www.life.hu/csalad/20160713-csaladdal-barattal-egyedul-a-legjobb-programok-hetvegere.htmlGyerekkel vagy gyerek nélkül, egyedül, avagy párral, a következő hétvégi programok garantáltan felhőtlen szórakozást nyújtanak minden korosztály számára. CsaládOrigoKemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--Chrissy Teigen máris igazi anyuka: kiáll sokat kritizált kolléganője melletthttp://www.life.hu/csalad/20160712-chrissy-teigen-a-kozossegi-oldalan-uzent-a-sztarok-kepeit-allandoan-kritizaloknak.htmlA nők imádják kritizálni egymást, az anyukák azonban ezt mesterfokon űzik. Ebből lett elege Chrissy Teigennek. CsaládOrigoCandice Swanepoel hamarosan megszül - csodaszép pocakot villantotthttp://www.life.hu/csalad/20160712-candice-swanepoel-modell-hamarosan-megszul-csodaszep-pocakot-villantott.htmlA Victoria's Secret modellje hamarosan megszül, de azért még egyszer megmutatta gyönyörű pocakját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.