Új frizurát villantott Tápai Szabina: Nagyon dögös!

frizura Tápai Szabina fonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű sportolónőnek nincs szüksége fiatalításra, hiszen még csak 30 éves, új frizurájával azonban úgy fest, mint egy huszonéves egyetemista. 

Szabinát általában kiengedett hajjal, vagy egyszerű lófarokban látjuk, most azonban ő is megmutatta, milyen jól áll neki az idei nyár egyik slágerfrizurája, a két fonott copf. Szabina éveket fiatalodott, tényleg úgy fest, mint egy huszonévet csitri. Azt pedig végképp meg nem mondanánk, hogy már egy kisgyermek édesanyja!

A kézilabdázónak idén sem kell a bikinialakjáért aggódnia: pár napja egy apró törülközőben mutatta meg formás idomait, tavaly pedig azt is elárulta,hogy marad csúcsformában.

Szabina ugyanis 20 kilót hízott a terhessége alatt, ám a szoptatás végére a súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia. Utána kezdett csak többet sportolni, de elmesélte azt is, mit és hogyan étkezik, hogy bátran vállalhassa testét bikiniben. Érdemes utána csinálni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.