Görög Zita egy szál fürdőruhában mutatta meg bájait

modell Görög Zita műsorvezető fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog és kiegyensúlyozott a modell-műsorvezető, ráadásul még két gyermek után is elképesztő alakja van! Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan fest fürdőruhában.

Álomszép helyen, Olaszországban nyaralt Görög Zita, amit büszkén meg is mutatott Instagram-követőinek. A 36 éves szépség még mindig elképesztően jó formában van, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint fürdőruhás fotója.

Dögös bikiniben csodálhatjuk meg Görög Zita alakját.

Forrás: Instagram

Görög Zita kockahasra gyúr, nehogy Bochkor megszólja

A modell egy Facebook-posztban szólt be Bochkor Gábornak, aki múltkor kifejtette, hogy egy nő nem hízhat el. A teljes cikket elolvashatod itt!

Ez a popó úgy vonzza a tekinteteket, mint a mágneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-ez-a-popo-ugy-vonzza-a-tekinteteket-mint-a-magnes.htmlEgy fiatal lány eltalálta, hogy mire van szüksége a virtuális világnak. Katya Elise Henry kedves, szép, és valószínűleg okos is, ugyanis a popójával már 2 és fél millió Instagram-követőre tett szert. Ez Zsír!OrigoAz izom kiütötte a zsírt: 3 hónap alatt Adoniszt varázsolt magából az átlagos férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-hihetetlen-de-3-honap-alatt-adoniszt-varazsolt-magabol-az-atlagos-ferfi.htmlTörténetünk főszereplője, Patrick Mango, aki egy figyelmeztetésnek köszönhetően megváltoztatta az addigi egészségtelen életmódját. Sőt, 12 hét alatt elérte álmai alakját is! Ez Zsír!OrigoA duci nő már most 220 kilós, de célja, hogy ő legyen a világ leghusisabb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160629-a-duci-no-mar-most-220-kilos-de-fejebe-vette-hogy-o-lesz-a-vilag-leghusisabb-noje.htmlBobbi-Jo Westley több, mint 220 kiló, már a mozgás is nehezésre esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét.Ez Zsír!--Sima bőr, csodás idomok: Így tartja formában magát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-kiderult-hogy-hogyan-tartja-karban-magat-kiszel-tunde.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! Ez Zsír!OrigoA férfi 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg, de nem csak életmódot, nemet is váltott http://www.life.hu/ez-zsir/20160520-a-ferfi-2-ev-alatt-100-kilotol-szabadult-meg-de-nem-csak-eletmodot-nemet-is-valtott.htmlA 24 éves Chay Guillory története egyáltalán nem szokványos. Nem csupán 100 kilót adott le két év leforgása alatt, hanem végre felmeri vállalni a transzexualitását is. Ez Zsír!OrigoVajon Toldi Zsuzsi lesz az új Rubint Réka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-megtalaltuk-az-uj-rubint-rekat-toldi-zsuzsi-szemelyeben.htmlAz új Rubint Rékaként is emlegetik Toldi Zsuzsit, aki kedvesével, Csuhai Jancsival már műsorvezetőként is debütált a Viasat3-on futó Top Forma című műsorban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.