A nagy bejelentés: Tóth Vera végre elárulta, mivel fogyott

műtét fogyás gyomorszűkítő műtét énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta lázban tartotta a rajongókat Tóth Vera nagy fogyása. A színésznő eleinte nem beszélt arról, miként adott le három és fél hónap alatt 26 kilót, ám ahogyan ígérte, hétfőn este a Facebookon élő adásban mondta el, mi történt. 

Ahogy a rajongói közül már többen pedzegették, nem csupán a táplálkozása megváltoztatása és a testmozgás hozott ilyen szép eredményt: Vera gyomorszűkítő műtéten esett át, amelynek következtében 26 kilót dobott le, és még 20 kilótól szeretne megszabadulni. Az énekesnő nem egyedül, hanem az operációt végző orvossal együtt beszélt a műtét előnyeiről, kockázatairól – és arról, miért ezt az utat választotta. A videót itt visszanézheted:

Verára az élő bejelentkezés alatt csak úgy záporoztak a kérdések, így azt is elárulta, az említett gyomorbypassműtétet nem támogatja a tb, 40-es BMI-index felett javallott, és másfél millió forintba került. A legtöbben gratuláltak az énekesnőnek a nagy változáshoz, persze voltak, akik másképp gondolják, és azt állítják, önerőből is le lehet fogyni, a műtét az akaratgyengék eszköze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.