Erdei Zsolt kemény kiképzésre küldte a fiát

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
madár Nyár Erdei Zsolt tábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt a saját bevallása szerint túlságosan is elkényeztette fiát, Viktort, aki pontosan ezért katonai táborban tölti a nyár egy részét. Madár úgy gondolja, hogy ez a legmegfelelőbb hely a fia számára, hiszen meg kell tanulnia, hogy mi is a fegyelem.

A bokszoló természetesen meglátogatta a fiát a katonai táborban, ahol büszkén figyelte Viktor minden mozdulatát.

„Bevallom, elkényeztetjük Viktort, de hát melyik szülő nem ad meg mindent a gyermekének? Közben azért látom ennek a hátrányát is. Mégsem tudtam igazán, hogyan tanulhatna fegyelmet, hogy közben ő is élvezze azt."

Erdei Zsolt Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A bokszoló azt is hozzátette, hogy egy barátjától hallott a táborról, és rögtön megtetszett neki az ötlet.

"Ezen a helyen a fiúk rendet és fegyelmet tanulnak, és arra is rádöbbenhetnek, hogy az életben semmit sem adnak ingyen. Arra gondoltam, jót tesz majd neki, hogyha egy héten át keményen fogják, és nem teheti azt, amit és amikor szeretne. Bár a barátok, ismerősök többsége megpróbált lebeszélni róla, a végső döntést Viktorra hagytam. Ő pedig menni akart" - mondta Erdei Zsolt a Story Magazinnak.

Erdei Zsolt először mesélt koraszülött kislányáról

Világbajnok bokszolónk, Erdei Zsolt drámai heteken van túl. Kislánya ugyanis három hónappal előbb született, mint ahogy az orvosok a születését kiírták. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.