Cristiano Ronaldo izmaitól felforrósodott a péntekünk: micsoda szexi fotó!

fotó szexi Cristiano Ronaldo focista izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid csapatának sztárfocistája nem is dobhatta volna fel jobban a napunkat, mint az alábbi Instagram-fotójával. 

Cristiano Ronaldo imádja felhúzni a gatyáját, majd kivillantani izmos combjait. Így tett most is, amikor néhány barátja társaságában megmártózott az egyik luxusszálloda medencéjében. A portugálok szexi focistája újból megmutatta, hogy még mindig ő az egyik legdögösebb sportoló a világsztárok közül. A hozzászólások alapján pedig úgy tűnik, hogy nagy örömmel fogadták a képet a rajongók is: "Bárcsak én lehetnék az egyik szereplő a képen!" - írta valaki, majd más hozzátette, "Ronaldo szeretlek!"

Forrás: Instagram/ Cristiano Ronaldo

Így akasztotta ki Király Gábor Cristiano Ronaldót

A kapusok sokszor megpróbálják megzavarni az ellenfelüket a koncentrációban. Az Eb-n Király Gábor is ezzel próbálkozott, és sikerült is kikészítenie a portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo idegeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.