Johnny Depp besokallt - Lehet, hogy sosem derül ki, mi történt közte és Amber Heard között

Forrás: AFP/Kevin Winter -
házasság válás Amber Heard család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deppnek elege lett a a pletykacunamiból és a nyílvános meghurcolásból ezért azt kérvényezte a bíróságtól, hogy ne hozzák nyilvánosságra a válása részleteit. Viszlát szaftos részletek, viszlát hangzatos szalagcímek - már ha elfogadják a kérvényét. 

Ha a bíróság úgy dönt, hogy eleget tesz a színész kérésének, akkor ezentúl az üggyel kapcsolatban semmilyen információt nem tehetnek majd közzé, még a tanúvallomásokat sem.

Forrás: AFP/Kevin Winter

De ha ez még nem lenne elég, Depp minden egyes tanúval és felszólaló szakértővel is alá akar íratni egy titkotartási szerződést, ezzel szintén csak megakadályozva az információk kiszivárgását.

Ha ez sikerül neki, akkor lehet, hogy soha az életbe nem fogjuk megtudni, hogy Depp valóban egy agresszív nőverő állat-e vagy sem. Egy részről persze érthető, hogy szeretné védeni a magánéletét, másrészről egy picit azért talán szurkolunk, hogy ne sikerüljön neki.

Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjai

Az egész világot meglepte a hír: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak ezután robbantt: Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg a férjét, és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végigitta és -drogozta. Az elmúlt időben szinte nem volt olyan nap, hogy ne jelent volna meg egy újabb részlet, vagy éppenséggel egy álhír a válásukkal kapcsolatban, előző cikkünkben összefoglaltuk a dolgok jelenlegi állását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.