"A újdonsült anyukáknak nehéz megszokniuk, hogy megváltozott a testük, nehéz önmagukat megszeretni."

Trina Cary fotós célja az, hogy megmutassa a nőknek és a világnak, mennyire szép is lehet egy természetes test. Munkája során ismerte meg Mel Louise-t és férjét, Gabbyt. Mel 12 hónapon belül három gyermeket hozott a világra: 2013 márciusában egy kisfiút, és 2014 márciusában ikerkislányait. Mel és Gabby Trinát kérték meg, hogy intim fotósorozatot készítsen róluk.
 

Forrás: Trina Cary Photography

Melnek fontos volt, hogy a képek annyira őszintének és erősnek mutassák őt, amennyire csak lehetséges, ugyanis még nem volt teljesen kibékülve megváltozott testével: "Nagyon nehéz megszokni azt, hogy másképp nézek ki, nagyon nehéz újra megszeretni önmagamat. Minden anya tudja, hogy megéri küzdeni, mégsem egyszerű dolog ez."

Az anya számára fontos volt, hogy a felvételek szeretetet, erőt és önbizalmat sugározzanak. Ez sikerült is, a fotók azt adják vissza, hogy a házaspár nagyon szereti egymást, és a testükkel is elégedettek.

Forrás: Trina Cary Photography

A képek természetesen negatív kritikákat is kaptak. Többen úgy gondolták, hogy Mel túl vékony és túl csinos ahhoz, hogy ne legyen önbizalma. Sokan azt sem értették, miért kellett ezeket a fotókat nyilvánosságra hozni, miért nem tartotta meg a házaspár magának.

"A fotósorozatot azért készítettük, hogy segítsen Mel lelkének gyógyulásában. Egy csodálatos anyát ismerhetünk meg, aki éppen azt próbálja megtanulni, hogyan fogadja el és szeresse újra a testét. Az a célunk, hogy a nőknek legyen bátorságuk ahhoz, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak" - mondja a fotós.