Lionel Messi új frizurája felrobbantotta az internetet: így fest most a világsztár

frizura fotó Lionel Messi haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Messi fodrásza a közösségi oldalán ismerte el, hogy a sztár az ő tanácsára szőkült be. A rajongók már most kiakadtak a fotók láttán.  

A fotó láttán egyből jöttek a reakciók és a mémek, sokan asszociáltak a walesi Aaron Ramseyre és a francia Samir Nasrira, akik szintén hasonló hajszínnel keltettek feltűnést, de voltak olyanok is, akik lehúzták az új sérót.

Forrás: Instagram/ Ariel Bermudez

Lionel Messi hamarosan csatlakozik a Barcelonához, amely Angliában folytatja a felkészülést. A társak így új frizurával láthatják majd a legendás focistát, aki kiszőkítette a haját. Bár a kép alapján ez inkább olyan őszes-ezüstös színnek tűnik. A váltást sokan nem értették, ezért a sztár fodrásza egy posztban mondta el az igazságot: a sportoló úgy érezte, hogy itt az ideje egy kis "frissítésnek" a hajszínét illetően.

5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20160717-trukkok-amivel-tartosabb-lesz-nyaron-a-smink.htmlBizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Trend--Tudjuk, hogy már unalmas, de Blake Lively még mindig gyönyörű kismamahttp://www.life.hu/trend/20160722-blake-lively-hosszu-combokat-es-terhespocakot-villantott-instagramon.htmlBlake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját, Blake Lively Cannes-ban szexiskedik, Blake Lively mindig mindenhol. A színésznő gyakorlatilag uralja az egész univerzumot. És ez így is van rendjén, hiszen a második gyermekével várandós Lively az utóbbi időben tényleg látványosan kivirult. Íme, hát egy újabb rész a Blake Lively-sorozatba. Trend--Emily Ratajkowski alakjára nincsenek szavak: nézd meg a sztár formás idomait http://www.life.hu/trend/20160722-emily-ratajkowski-dogos-bikiniben-mutogatja-magat-igy-fest-a-szexi-modell-foto.htmlSzavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. Trend--Micsoda lábak! Zimány Linda égig érő combokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160721-a-dogos-zimany-linda-egig-ero-combokat-villantott.htmlZimány Linda különleges fotóval rukkolt elő! Sokak örömére a modell egy divatfotó kedvéért ismét kamerák elé állt. Trend--Erzsébet királynő nevetése mosolyra fakaszthttp://www.life.hu/trend/20160719-erzsebet-kiralyno-mosolyogva-fogadja-a-vendegeket-a-buckingham-palotaban.htmlA 90 éves brit uralkodónő mosolyogva látta vendégül a Buckingham-palota vendégeit. Trend--Nahát! Farmerben és tornacipőben pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20160718-farmerben-es-tornacipoben-fotozkodott-lady-gaga.htmlLady Gaga olyat tett, hogy még mi is meghökkentünk: tényleg ő lenne a képen? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.