Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiéket

Caramel Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat.

"Minden álmom így váljon valóra! Tavaly a születésnapi Alakreform edzésemen leptek meg Caramel szemèlyével, most az élet hozta úgy, hogy egy helyen nyaralunk. Kevés előadóért rajongok úgy, mint érte. Nagyszerű ènekes és rendkívül értékes Ember!" - lelkendezett Réka az Instagram oldalán, miután kiderült, hogy ő és családja is ugyanabban a rio jesoloi apartmanban szálltak meg, ahol az énekes.

Forrás: Instagram

Hoppá! Együtt nyaral a Schobert és a Berki család

A Schobert család éppen a tengerparton piheni ki az utóbbi hónapok fáradalmait, most pedig kiderült, hogy Hódi Pamela és kedvese, Berki Krisztián is velük élvezi a vakációt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.