Édes fotó: Majkáék csöppsége egy igazi nevetőkirály

Forrás: Facebook/Majka -
Majoros Marián Dundika Majka Majoros Olivér Nathaniel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi férfiuralom lett Majoroséknál: áprilistól négytagúvá vált a családjuk. Dundika akkor adott életet második kisfiuknak, Olivérnek, aki hihetetlenül édes, és folyton csak vigyorog.

Sokáig kellett várnunk, hogy először megpillanthassuk Majka és Dundika második gyermekét. A szülők egy darabig óvták a csöppséget a nyilvánosságtól, de szerencsére nem fosztották meg a rajongókat végleg gyerkőcüktől.

Forrás: Facebook/Majka

Majka büszke apukaként egyre gyakrabban posztol fotót a legfiatalabb Majorosról, aki a képek tanulsága szerint igazi kacagógép. A rapper legutóbbi posztja szerint Olivérnek mindig jókedve van.

Nyílt levél egy megcsalt barátnőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160725-olvasonk-nyilt-levele-egy-megcsalt-baraznonek.htmlA következő nyílt levélben egy olyan olvasónk írta le gondolatait, akinek nem túl hálás szerepet jutott: ő volt az a bizonyos harmadik. Levelét a megcsalt és elhagyott barátnőnek címezte. CsaládThinkstockNem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--Kim Kardashian ultracuki videója: így néz ki North West kiengedett hajjalhttp://www.life.hu/csalad/20160726-kim-kardashian-kislanya-north-west-gondor-furtjei-lattan-dobtunk-egy-hatast.htmlEddig bírta a celebanyuka: ismét megmutatta a világnak kislányát. A három éves sztárcsemete olyan, mint egy göndör hajú angyal. Család--Hivatalosan is elvált a Barátok közt sztárja, Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20160726-szoke-zoltan-a-baratok-kozt-sztarja-hivatalosan-is-elvalt-ot-ev-utan.htmlSzőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa öt év után lett újra szabad. Hivatalosan is aláírták a papírokat, így már semmi nem állhat a színész és új kedvese útjába. Család--Még csak 3 éves, de máris botrányt kavart - György herceget támadják az állatvédőkhttp://www.life.hu/csalad/20160725-gyorgy-herceget-tamadjak-az-allatvedok.htmlGyörgy herceg július 22-én 3 éves lett, a jeles esemény okán pedig a palota néhány friss fotóval rukkolt elő. Az egyik kép azonban kicsapta a biztosítékot, olyannyira, hogy az egyik kommentelő azt írta, hogy börtönbe kellene vetni a kis herceget... Család--Liptai Claudia rettentő cuki videót osztott meg a gyermekéről http://www.life.hu/csalad/20160725-liptai-claudia-ilyen-buszke-edesanya-rettento-cuki-videot-osztott-meg-a-sztar.htmlA műsorvezető nagyon büszke lehet lányára: közösségi oldalán osztotta meg Panka újabb sikerét. Bájos családi felvétel! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.