Árpa Attila: „Igazi szerelem van köztünk”

Fotó: Bielik István - Origo -
Árpa Attila kislány kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila igazi magabiztos kisugárzású férfi, aki saját bevallása szerint nem törődik sokat a külsejével. Egyetlen lány véleménye azonban mindennél fontosabb a számára, a kislányáé! 

Árpa Attila nem szokott sokat foglalkozni azzal, hogy milyen ruhát öltsön magára, saját bevallása szerint leginkább az aznapi hangulata határozza meg viseletét. Ugyan házassága véget ért, van olyan lány, akinek kikéri véleményét a ruhaválasztásnál.

Fotó: Bielik István - Origo

A színész-rendező legtöbbször kislányát kérdezi meg, az ő segítségét kéri. „Amira még kislány, de szeretem kikérni a tanácsait, mert nagyon jó az ízlése. Olyan is előfordul, hogy összeöltözünk.

Igazi szerelem van köztünk, imádjuk egymást”

– vallotta a Best magazinnak Attila. Hozzátette, hogy bár ő nem egy vásárolgatós fajta, de a lányával ez a program is igazi élmény. „Bemegyünk egy üzletbe, és bohóckodunk. Ha pedig neki kell ruhát választani, azt kifejezetten élvezem” – árulta el a színész-rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.