Ezt a szexi férfit óriási hiba a pilótafülkében rejtegetni

pilóta szexi dögös Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrick Biedenkapp utasszállító-pilóta Németországban, és pillanatnyilag Berlin és Barcelona között ingázik folyamatosan. Ám lehetetlen nem észrevenni, hogy Patrick nagyon dögös, ezért nem is csodálkozunk azon, hogy a netezők is erre a szexi Adonisz testre fókuszálnak.

Pilóta, vakító mosoly, kék szemek, és kocka has. Kell ennél több?! Naná, hogy nem! Patrick Biedenkappra nem a szakmai tudása, hanem a tökéletes teste miatt figyelt fel az internet. Nézzétek csak!

Az biztos, hogy tüzetesen átnéztük az Instagram-oldalát és szomorúan konstatáltuk, hogy sajnos nincs hiba, ez a férfi úgy dögös, ahogy van.

Patrick egyébként a munkájának hála folyton utazik, és mivel a divatszakma is felfigyelt rá, sokszor a világ különböző pontjain kapják el egy fotózásra.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Tóth Vera elképesztően jól néz ki: egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!OrigoEllie Goulding is halandó: őt sem kímélik a pluszkilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160725-ellie-goulding-is-halando-ot-sem-kimelik-a-plusz-kilok-es-a-narancsbor.htmlEllie is kikapcsolódott: a közelmúltban nem Harry herceggel, hanem a barátaival, köztük egy dögös táncossal, Jackson Williamsszel töltötte a hétvégét. Ez Zsír!--Micsoda fogyás! Testsúlyának több mint a felét adta le a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-testsulyanak-tobb-mint-a-felet-adta-le-egy-140-kilos-lany.htmlA fiatal lány egyszerűen nem bírt betelni a gyorsételekkel, így végül már 140 kilósra hízott. A lány azonban komoly elhatározásra jutott, és ennek hála 77 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Ezzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-molnar-aniko-elmondja-hogy-milyen-modszerrel-fogyott-le.htmlAz egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől. Ez Zsír!--Elképesztő, mennyit fogyott a valóságshow szépsége - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-kritikusai-azt-hittek-gyorsan-visszahizik-a-valosagshow-sztarja-de-nem-lett-igazuk.htmlA népszerű brit reality, a The Geordie Shore sztárja pár éve még nem vonzotta annyira a tekinteteket mint most, de minden megváltozott, amikor ledobott 20 kilót. Kritikusai biztosra vették, hogy a lány a jojó effektus áldozata lesz, de Charlotte Crosby keményen rájuk cáfolt. Ez Zsír!OrigoHogyan vernek át az előtte-utána reklámok? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160614-igy-vernek-at-az-elotte-utana-reklamok.html"Diétázz, eddz, vedd meg a legújabb fogyasztó bogyókat!" - buzdítanak a reklámok, melyeket általában egy szexi lánnyal, vagy férfival illusztrálnak. Nos, egy fotós lerántotta a leplet arról, hogyan lehet "fogyni" egy fotózás kedvéért pár perc alatt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.