Sarka Kata: "Arra koncentrálok, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata házasság válság pletyka Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felkavarta a kedélyeket az elmúlt héten, amikor kiderült, válságba került a Hajdú-Sarka házaspár álomházassága, vagy legalábbis az, amit annak hitt a fél ország. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. 

Az önmagában sem könnyű helyzetet tovább nehezíti, hogy a házasság válságának híre végeláthatatlan pletykalavinát indított el. Kata úgy véli, bár bántja ez is, neki most nem a szóbeszéddel kell foglalkoznia, mint mondja, át kell gondolnia házasságát és a gyerekek jövőjét. Amennyit elárult: elköltözött otthonról, a férje megbántotta, de szeretné, ha helyreállna a családi béke.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Túl sok minden köt össze minket Petivel ahhoz, hogy ne tegyünk meg mindent a családunk megmentéséért. A pletykákra nem szeretnék reagálni. Nem is foglalkozom velük, csak a gyermekeimre koncentrálok, és arra, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon. Szeretném megmenteni a házasságom" – nyilatkozta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.