14 kilót fogyott - Erre a diétára esküszik Adele

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images -
Sirtfood diéta énekesnő Adele fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt egy évben a sikeres énekesnő, Adele 14 kilótól szabadult meg. Ezt pedig az egyik nagyon divatos hollywoodi diétával érte el.

A The Sun magazin beszámolója szerint Adele is felszállt a nagy fogyókúravonatra, és ő is az új diéta, az úgynevezett Sirtfood követője lett. A sirt a szirtuin nevű enzim rövidítése, ami meggátolja a szabadgyökök képződését, ezáltal pedig regenerál, fiatalít. 14 kilót adott le az énekesnő ennek a táplálkozási filozófiának köszönhetően. De milyen is tulajdonképpen ez a Sirtfood diéta?

Forrás: NORTHFOTO/Safeconcerts / Barcroft Media/Safeconcerts / Barcroft Images

Aidan Goggins és Glen Matten táplálkozás-szakértők fejlesztették ki az új diétát. Azt hirdetik, hogy módszerükkel zsírt égethetünk, csökken az étvágyunk, és erősödik az izomzatunk. A kúra során az a cél, hogy hetente 3 kilóval kevesebbet mutasson a mérleg. A titok pedig az, hogy szirtuinban gazdag élelmiszereket kell fogyasztani. Ilyen például a vörös bor, a étcsokoládé, a zöld tea, a káposzta, az áfonya, az alma, a citrusok, a kurkuma, a csili és a petrezselyemzöld. Természetesen ezeket is mértékkel kell fogyasztani, naponta összesen 1500 kalória bevitele megengedett. Adele esetében az első napokban ezt 1000 kalóriára csökkentették a szakértők.

Természetesen a Sirtfood mellett is ajánlott mozogni, akkor sokkal gyorsabban olvadnak a kilók.

Több áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160731-lofegyveres-tamadas-a-texasi-austinban-sok-aldozat.htmlŐrizetbe vettek egy testvérpárt Belgiumban - merényletre készültekhttp://www.life.hu/trend/20160731-orizetbe-vettek-egy-testverpart-belgiumban-merenyletet-terveztek-dzsihadistak-voltak.htmlVideón a halálugrás - 7620 méter magasról ugrott le ejtőernyő nélkülhttp://www.life.hu/news/20160731-ejtoernyo-nelkuli-ugras-7620-meter-magasrol-egy-haloba-a-vilagon-eloszor-luke-aikins.htmlKigyulladt, majd lezuhant egy hőlégballon - Rengeteg halotthttp://www.life.hu/news/20160731-lezuhant-egy-kigyulladt-holegballon-texasban-16-utassal-nincsenek-tulelok.htmlTizenhét érmet hoznak haza a magyarok Rióbólhttp://www.life.hu/news/20160731-olimpia-rio-2016-tizenhet-ermet-josolt-az-ap-hirugynokseg-magyarorszagnak.htmlCsaládi tragédia: Saját fia lőtte fejbe az egykori focistáthttp://www.life.hu/csalad/20160731-meghalt-antonio-armstrong-nfl-focista-sajat-16-eves-fia-lotte-fejbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.