Gyermekkoráról és a szegénységről vallott Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
TV2 sült krumpli szegénység étel Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem fent kezdi az életét. Berki Krisztián is tudja, milyen az, ha valamire nem jut. Erről osztott meg egy őszinte történetet közösségi oldalán.

Korábban már sikerült néhány részletet megtudnunk Berki Krisztián gyermekkoráról, amiről kiderült, hogy nem volt teljesen felhőtlen. Azt ugyan látjuk, hogy ma már nincsenek anyagi gondjai, de nem volt mindig ilyen élete, bizony előfordult, hogy kevés élelmiszer jutott az asztalra.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Közösségi oldalán, egy fotó kíséretében számolt be Berki Krisztián az emlékeiről, amik egyszerre kellemesek és szomorúak. Elárulta, hogy gyerekkorában sokszor nem volt más ételük, csak üres krumpli.

"Emlékszem gyermekkoromban nem volt sok pénzünk

és amikor az unokatestvéreimmel voltam egész nap, ebédre sokszor csak az üres sült krumpli jutott... De nem éreztem semminek és senkinek a hiányát, így ma is jöhet a sült krumpli!" - írta Krisztián a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.