Itt a cáfolat: NEM vett házat Sarka Kata

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság válság költözés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre elképesztőbb találgatások látnak napvilágot Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának válságáról. A hírek szerint Kata egy budai ingatlant vásárolt, és már be is költözött a gyerekekkel, ám ezt a sajtósa a Life.hu-nak cáfolta. 

A hétfő reggeli hírek szerint Kata már hónapokkal ezelőtt járt egy ingatlanirodában házat keresve megvételre, sőt lapinformációk szerint meg is vásárolt egyet, és már be is költözött a gyerekekkel. Azóta azonban kiderült, ez nem igaz, Sarka Kata menedzsere cáfolta a napilap értesüléseit.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Megszületett Lajtai Kati kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160730-megszuletett-lajtai-kati-enekesno-kisfia-mate.htmlAz énekesnő a Facebookján osztotta meg követőivel a gólyahírt. Család--Hűha! Szépen kikerekedett Liptai Claudia pocakja - Friss fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160730-szepen-kikerekedett-liptai-claudia-pocakja.htmlKözönségtalálkozón fotózták le Liptai Claudiát. Magyarország egyik legszebb műsorvezetőjének már nagyon-nagyon gömbölyödik a pocakja. Clau pedig csak úgy ragyog, mi pedig imádjuk, hogy végre ennyire boldog. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisfiát Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160714-megmutatta-kisfiat-majka-es-dundika.htmlBár a sztárpár az utóbbi időben is jó néhány fotót posztolt szép családjáról, a képekről a három hónapos Olivér rendre hiányzott. Eddig. Család--Így fickándozik Csobot Adél és Istenes Bence kisfia - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160714-igy-fickandozik-csobot-adel-es-istenes-bence-kisfia.htmlA leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról, de Adél és Bence most a kameráknak is betekintést engedett a mindennapjaikba. Család--Kemény kritikát kaptak Csobot Adélékhttp://www.life.hu/csalad/20160713-kemeny-kritikat-kaptak-csobot-adel-es-istenes-bence-natan-kengurus-hordozasa-miatt.htmlAhogy megírtuk, családi kirándulásra ment Csobot Adél, Istenes Bence és a kis Nátán. A kommentelők egy része pedig – ahogy az lenni szokott – nyilván belekötött a párba. Azt nehezményezték, hogy nem tesz jót a babának, ha kenguruban cipelik. A hozzászólásokból szemezgettünk. Család--Válik az Ízek, imák szerelmek írónőjehttp://www.life.hu/csalad/20160702-valik-az-izek-imak-szerelmek-ironoje-elizabeth-gilbert.htmlElizabeth Gilbert a Facebook-oldalán tette közzé a válás hírét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.