Reese Witherspoon kisfia hatalmasat nőtt: nézd meg a cuki sztárcsemetét

kisfiú színész Reese Witherspoon család sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai filmszínésznő ritkán enged betekintést a magánéletébe, most viszont kivételt tett: egy bájos videót osztott meg magáról és a kisfiáról. 

Általában arról szólnak a hírek, hogy Reese lánya, Ava, igazi nővé cseperedett és hogy nagyon hasonlít a mamájára. Kevesebb szó esik viszont öccseiről, főleg a kisebbikről, Tennessee-ről. A színésznő most az Instagram-oldalán tett közzé egy felvételt róla, melyen a lassan négy éves kisfiúval bohóckodnak. Tennessee James Toth 2012. szeptember 27-én született. Édesapja magyar származású, így lehet, hogy egyszer nálunk tölt egy nyári szünetet.

My #SundayFunday with the little guy ❤️ Hope yours was just as sweet ✨

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett videó,

Judy: "Nem tudom, meg tudnám-e osztani a szeretetem" http://www.life.hu/csalad/20160801-judy-szeretne-meg-egy-babat-de-ettol-nagyon-fel-szoba-kerult-a-gyermekaldas.htmlAz énekesnő a jelek szerint nem elégedne meg egy gyermekkel. Bár tervei vannak a jövővel kapcsolatban, nem szeretné elsietni a várandosságot. Család--19 évvel Diana halála után – Ezt az egy dolgot bánja Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20160731-harry-herceg-nagyon-banja-hogy-sosem-beszelt-senkivel-diana-hercegno-halalarol.htmlMindenki emlékszik arra a szörnyű augusztusi napra, amikor az akkor 36 éves Diana hercegnő végzetes balesetet szenvedett Párizsban. Sokszor és sokan beszéltek és írtak a történtekről, egyvalaki azonban sosem nyilatkozott szívesen ezzel kapcsolatban. Ő pedig a Diana kisebbik fia, Harry. Család--Árpa Attila: „Igazi szerelem van köztünk”http://www.life.hu/csalad/20160729-arpa-attila-vallomasa-igazi-szerelem-van-koztunk-imadjuk-egymast-kislanyaval-nagyon-jo-a-kapcsolata.htmlÁrpa Attila igazi magabiztos kisugárzású férfi, aki saját bevallása szerint nem törődik sokat a külsejével. Egyetlen lány véleménye azonban mindennél fontosabb a számára, a kislányáé! CsaládFotó: Bielik István - OrigoTápai Szabina: „Szeretnénk még egy gyereket”http://www.life.hu/csalad/20160729-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-szeretne-meg-egy-gyereket-kellett-a-mosolyszunet-a-harmonikus.htmlKucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolata a mosolyszünet után lett igazán harmonikus. Mikor újra összejöttek, szinte egyből megérkezett a baba, és nemsokára jöhet is a következő. Család--Válságba került Katalin hercegné és Vilmos házassága?http://www.life.hu/csalad/20160727-valsagba-kerult-katalin-hercegne-es-vilmos-hazassaga-vagy-megsem.htmlValami nem stimmel mostanság Katalin hercegné és Vilmos herceg között, ezt pedig alátámasztja az is, hogy Katalin fogta két közös gyermeküket, és minden előzetes egyeztetés, valamint a férje nélkül Franciaországba utazott. Család--Nem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.