Van, aki még Rubint Réka dögös testéről is elvonja a figyelmet

Rubint Réka Olaszország fitness
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszlady Olaszországban vakációzik, ahol kisfiával, Zalánnal kiélvezik a jó időt. Réka legutóbbi fotóján anya és fia egy medencében pancsolva kapcsolódnak ki.

Úgy tűnik, hogy Rubint Réka leváltotta a férjét, és egy másik, sokkal fiatalabb férfival randevúzott. A fitneszcsillag a legutóbbi fotóján nem mással, mint kisfiával, Zalánnal látható. Az biztos, hogy

a páros látványa szebbé tette a napunkat!

Forrás: Instagram

Persze, Réka a férjével is szívesen randevúzik, legutóbb például együtt buliztak, ami azért is számít igazán nagy dolognak, mert a párosnak már 15 éve nem volt alkalma arra, hogy nekivágjon az éjszakának. „Két héttel ezelőtt a barátainkkal úgy döntöttünk, hogy elmegyünk. Ilyenkor hajnalig tart a buli” – mesélte Réka a Hot! Magazinnak.

Bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja?http://www.life.hu/csalad/20160729-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-egy-gyermeket-adoptalna-vagy-megsem.htmlMár többször is felröppentek olyan hírek, hogy a sztárpár ismét örökbefogadna egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy most tényleg komolyan gondolják, hogy szeretnének egy hetedik gyermeket is. CsaládOrigoHeidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160727-heidi-klum-exe-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-kozos-lanyukkal.htmlMár 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt. Család--Válságba került Katalin hercegné és Vilmos házassága?http://www.life.hu/csalad/20160727-valsagba-kerult-katalin-hercegne-es-vilmos-hazassaga-vagy-megsem.htmlValami nem stimmel mostanság Katalin hercegné és Vilmos herceg között, ezt pedig alátámasztja az is, hogy Katalin fogta két közös gyermeküket, és minden előzetes egyeztetés, valamint a férje nélkül Franciaországba utazott. Család--Családi botrány: Katalin hercegné féltékeny a húgárahttp://www.life.hu/csalad/20160720-bennfentesek-szerint-katalin-rendkivul-feltekeny-a-hugara.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi mennyországba. Vőlegénye ugyanis olyan életet kínál a leendő feleségének, amilyenről Katalin álmodni sem mer. Család--Sokkoló! Újszülöttet talált egy 9 éves lány a kertjükben, még rajta volt a köldökzsinórhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujszulottre-bukkant-egy-9-eves-lany-a-kertjukben.htmlElysia Laub először azt hitte, hogy egy újszülött malacot talált, de legnagyobb meglepetésére egy csecsemő sírdogált az Indiana állambeli Lowellben található házuk kertjében. Család--Clintonékhoz is beugrott a gólya: Hillary és Bill lánya megszülte a második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160620-hillary-clinton-lanya-megszulte-a-masodik-gyermeket.htmlKétszeres nagymama lett Hillary Clinton, miután lánya, Chelsea életet adott második gyermekének, Aidannek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.