Még javában tombol a nyár, előttünk van még egy egész hónap, így biztosan találkozunk még a közösségi médiában bikinis fotókkal. Szerencsére ezekből eddig sem volt hiány, így most meg is tudjuk mutatni a legdögösebb bikinitesttel megáldott magyar celebeket.

Bódi Sylvi

Talán senkiről nem láttunk annyi bikinis fotót, mint Bódi Sylviről, akit a világ legcsodásabb helyszínein láthattunk már szörfözni. A modell egyébként él-hal ezért a sportért, ami kiváló alakformáló hatással is bír, így nem is csoda, hogy Sylvi tökéletesen fest bikiniben.  

Forrás: Instagram/sylvibodi

Vajna Timi

Andy Vajna felesége is szívesen posztol magáról bikinis fotókat. Timi ráadásul annyira imádja a strandot, hogy a LIfe.hu olvasóival meg is osztotta, hogyan válhatnak igazi beachkirálynővé. 

Forrás: Instagram/timeavajna

Rubint Réka

A fitnesz királynője naná, hogy tökéletesen fest bikiniben. Meg is mutatta magát jó pár színes darabban, amelyek csodásan mutattak napbarnított bőrén

Forrás: Instagram/rekarubint

Sarka Kata

Manapság magánéleti válsága van a középpontban, mi viszont szívesebben beszélünk most csodás alakjáról. Tavaly ilyenkor azt is megmutatta, hogy milyen az, amikor tökéletesre edzi a testét. Idén még sajnos nem sok bikinis képet láttunk róla, de állítólag egy ibizai nyaralás még előttük áll augusztusban.  

Forrás: Origami/Instagram/katasarka
Testképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?
Sarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt időkben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram- és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Iszak Eszti

Iszak Eszti éppen Szicíliában nyaral, ahol csodás, neonszínű bikiniben posztolt magáról vicces videókat. Dobrády Ákos menyasszonya nem panaszkodhat, csodásan néz ki bikiniben (is).

Iszak Eszti idén még csak a fenekét mutatta meg, de szerencsére találtunk egy tavalyi képet karcsú derekárólForrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti

Kulcsár Edina

Imádjuk Kulcsár Edina alakját. Nem csontsovány, hanem formás. Igazán nőies alakja van, ami becsülendő. Reméljük, többet nem is akar leadni az egykori szépségkirálynő, akitől hamarosan floridai nyaralós képeket is várhatunk.

Nemcsak Kulcsár Edinának, anyukájának is bomba alakja vanForrás: Instagram/edinakulcsar_official

Tücsi

 A műsorvezető, amikor csak teheti, elbüszkélkedik tökéletes bikinialakjával a közösségi médiában. Legutóbb Tihanyból egy hajóról posztolt képet. Egyébként rengeteg fürdőruhája van, korábban néhányat már meg is mutattunk nektek. 

Forrás: Instagram/tucsiii