Rubint Réka, Vajna Timi, Sarka Kata – A legdögösebb magyar bikinitestek

dögös bikini celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még javában tombol a nyár, előttünk van még egy egész hónap, így biztosan találkozunk még a közösségi médiában bikinis fotókkal. Szerencsére ezekből eddig sem volt hiány, így most meg is tudjuk mutatni a legdögösebb bikinitesttel megáldott magyar celebeket.

Bódi Sylvi

Talán senkiről nem láttunk annyi bikinis fotót, mint Bódi Sylviről, akit a világ legcsodásabb helyszínein láthattunk már szörfözni. A modell egyébként él-hal ezért a sportért, ami kiváló alakformáló hatással is bír, így nem is csoda, hogy Sylvi tökéletesen fest bikiniben.

Forrás: Instagram/sylvibodi

Vajna Timi

Andy Vajna felesége is szívesen posztol magáról bikinis fotókat. Timi ráadásul annyira imádja a strandot, hogy a LIfe.hu olvasóival meg is osztotta, hogyan válhatnak igazi beachkirálynővé.

Forrás: Instagram/timeavajna

Rubint Réka

A fitnesz királynője naná, hogy tökéletesen fest bikiniben. Meg is mutatta magát jó pár színes darabban, amelyek csodásan mutattak napbarnított bőrén.

Forrás: Instagram/rekarubint

Sarka Kata

Manapság magánéleti válsága van a középpontban, mi viszont szívesebben beszélünk most csodás alakjáról. Tavaly ilyenkor azt is megmutatta, hogy milyen az, amikor tökéletesre edzi a testét. Idén még sajnos nem sok bikinis képet láttunk róla, de állítólag egy ibizai nyaralás még előttük áll augusztusban.

Forrás: Origami/Instagram/katasarka

Testképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?

Sarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt időkben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram- és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Iszak Eszti

Iszak Eszti éppen Szicíliában nyaral, ahol csodás, neonszínű bikiniben posztolt magáról vicces videókat. Dobrády Ákos menyasszonya nem panaszkodhat, csodásan néz ki bikiniben (is).

Iszak Eszti idén még csak a fenekét mutatta meg, de szerencsére találtunk egy tavalyi képet karcsú derekáról Forrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti

Kulcsár Edina

Imádjuk Kulcsár Edina alakját. Nem csontsovány, hanem formás. Igazán nőies alakja van, ami becsülendő. Reméljük, többet nem is akar leadni az egykori szépségkirálynő, akitől hamarosan floridai nyaralós képeket is várhatunk.

Nemcsak Kulcsár Edinának, anyukájának is bomba alakja van Forrás: Instagram/edinakulcsar_official

Tücsi

A műsorvezető, amikor csak teheti, elbüszkélkedik tökéletes bikinialakjával a közösségi médiában. Legutóbb Tihanyból egy hajóról posztolt képet. Egyébként rengeteg fürdőruhája van, korábban néhányat már meg is mutattunk nektek.

Forrás: Instagram/tucsiii

Kinek a teste a legdögösebb?

A jógától be lehet csavarodni? – Tanuld meg velünk a garudászanát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160729-tanuld-meg-velunk-a-garudaszanat-a-sas-pozt.htmlKívülről nézve úgy tűnhet, a jógik csomót kötnek a testükre, hogy kioldják a feszültséget az elméjükből. Ez azért tud működni, mert a jógában két ellentétes erő egységén vagy egyensúlyán dolgozunk. A gyakorlás „Ha" és „Tha" „Nap" és „Hold", „aktív" és „passzív", „kifelé irányuló" és „befelé forduló" erők folyamatos libikókája. Ez Zsír!OrigoTörténelmet írnak! Így látják a világot a legdögösebb plus size modellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160728-5-plus-size-modell-aki-sokat-tett-az-egeszseges-testkepert.htmlNem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, aki sokat tett a nőkért! Ez Zsír!--A nyár legmenőbb sütije: így készül a sajttortahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160729-sajttorta-gyumolcsokkel.htmlMiért imádjuk a sajttortát, különösen nyáron? Mert a forróságban egy könnyű, nem túl édes, frissítő édességre vágyunk. Így amikor nem a házi készítésű jégkémre szavazunk, akkor jöhet a sajttorta. Ez Zsír!Origo7 étel, ami segít tovább élnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160726-az-eletmento-zsirok-7-etel-ami-segit-tovabb-elni.htmlAmennyiben az egészséges zsírok is étrendünk részét képezik, jó eséllyel tovább élünk. A Harvard Egyetem friss kutatása szerint ugyanis a telítetlen zsírok segítenek abban, hogy egészségesebbek legyünk. Ez Zsír!--Így kerülj bomba formába az esküvődre: vesd be a menyasszonydiétát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-a-legjobb-dieta-menyasszonyoknak.htmlHa karcsú szeretnél lenni az esküvőd napján, nyugodtan elfelejtheted a kamudiétákat, a gyorsdiétákat és a sztárok által népszerűsített programokat. Sokkal jobb, ha a napi kalóriaszükségletet tiszta élelmiszerekkel biztosítod: friss gyümölcsökkel, friss zöldségekkel, alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel, teljes kiőrlésű gabonával és egészséges zsírokkal. Ez Zsír!--Tánczos Lilla fitneszmodell: "A legnagyobb motivációm, hogy példát mutassak az embereknek"http://www.life.hu/ez-zsir/20160725-tanczos-lilla-edzo-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlFuvolaművésznek készült, végül modellként és fitneszmodellként is kipróbálta magát. Az igazi szerelem az életében azonban az edzősködés, amivel – úgy érzi – másokon is segíthet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.