A férfi, aki feleségül vette halott barátnőjét, avagy a világ legfurább házasságai

Forrás: Facebook/Chadil Deffy -
bizarr házasság feleség családalapítás család férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkünkben bemutattunk egy férfit, aki bíróságra ment, hogy feleségül vehesse a laptopját, de annak az asszonynak a történetéről is szó volt, aki a spermadonorjával házasodott össze - a sornak ezekkel a furcsa menyegzőkkel azonban még koránt sincs vége. Íme három újabb bizarr nász.

A nő, aki saját magával kötött házasságot

A 42 éves seattle-i kétgyermekes anyuka, Desiree Longabaugh 7000 dollárt költött arra, hogy házasságot kössön saját magával Párizsban, az Eiffel torony alatt. A nagy nap előtt ráadásul a nő még a nevét is megváltoztatta, Beautiful Existence-ra, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy Gyönyörű Lény. A saját magával kötött házasságra egyébként azért szánta rá magát, mert tíz évvel azelőtt egy nagyon fájdalmas váláson kellett keresztülmennie, és úgy érezte, ezután csak magával lesz képes harmonikus kapcsolatot kialakítani.

Desiree Longabaugh két gyermekével Forrás: Instagram/beautifulexistence

A szertartást 2015 júniusában tartotta, és a közeli barátain kívül még egy esküvői fotós is a násznép része volt.

A férfi, aki feleségül vette halott barátnőjét

A thai féri és szerelme tragikus története a korábbi, inkább vicces sztorik után eléggé megfacsarja az ember szívét. Chadil "Deffy" Yuenying és barátnője, Sarinya "Anne" Kamsook tíz éve voltak együtt, az esküvőjüket tervezgették, mikor a lány egy közlekedési balesetben hirtelen elhunyt.

Chadil csókot nyom halott barátnője homlokára a szertartás során Forrás: Facebook/Chadil Deffy

Az összetört férfi nem volt képes elengedni szerelmét, ezért a lány testének felravatalozásán menyasszonyi ruhába öltöztettette halott barátnőjét, gyűrűt húzott Sarinya élettelen ujjára, és szimbolikusan feleségül vette.

A nő, aki hozzáment a lovához

2014-ben a dán Legfelsőbb Bíróság kénytelen volt elismerni a 28 éves állatvédő azon jogát, hogy feleségül mehessen a lovához, ezzel pedig precedenst teremtettek, és megnyitották az utat az országban az ember-állat házasságok előtt.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Milanja Broskvit a bíróságon arra hivatkozott, hogy a fajizmus a rasszizmushoz és a szexizmushoz hasonlóan diszkrimináció, a bíróságnak pedig nem szabad diszkriminatív alapon döntenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.