Gombos Edina nagyon rossz hírt közölt a rajongóival

Forrás: TV2 -
család Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan kedvelték Gombos Edinát műsorvezetőként, de ő gondolkodás nélkül feláldozta karrierjét, hogy Amerikába költözzön családjával. Néhány hete azonban felmerült az a pletyka, hogy hazatérnek. Edina Facebook-oldalán reagált a híresztelésre.

Gombos Edina és férje régóta játszadoztak azzal a gondolattal, hogy külföldön kezdjenek új életet együtt. A műsorvezető szerelmét többször is megkeresték komoly állásajánlatokkal, ám sokáig nem léptek, és nem költöztek el. Bár mindvégig tudták, hogy egyszer eljön az ideje a külföldi létnek, sokáig nem akartak menni.

Forrás: Facebook/Edina Gombos

Azonban eljött a tökéletes pillanat a nagy váltásra: Edináék második gyermeke is megszületett, így az újabb komoly állásajánlatot nem tudták visszautasítani. Amerikába költöztek. Mostanában azonban felmerült a pletyka, miszerint Edina és családja hazaköltöznek. A TV2 egykori műsorvezetője a Facebook-oldalán reagált a híresztelésekre. "A megjelent cikkre még annyit reagálnék, hogy nem Marsi Anikó életútját követem, ahogy címlapon írták. Milyen nevetséges feltételezés!" – írta a korábbi műsorvezető.

Nyílt levél az ügyfélszolgálatokra betelefonálókhozhttp://www.life.hu/csalad/20160729-nyilt-level-az-ugyfelszolgalatra-betelefonalokhoz.htmlA folyamatos pörgés és a stresszes életmód bárkit az őrületbe tud kergetni, valamilyen szinten tehát érthető, ha egy feszült idegállapotban lévő ember hamarabb kijön a sodrából. Az azonban már egyáltalán nem megengedhető, hogy olyan hangnemet üssön meg embertársaival, amilyenről az alábbi nyílt levél szól. Család--Pachmann Péter: "Mióta Anna megvan, szelídebb lettem!"http://www.life.hu/csalad/20160802-pachmann-peter-joshi-bharattal-beszelgetett-csaladrol-kislanyarol.htmlPachmann Péter magánéletéről ritkán olvashatunk. Nem véletlen, hiszen a Tények műsorvezetője óvja családját és csak ritkán enged betekintést mindennapjaikba. Joshi Bharatnak viszont mesélt kislányához fűződő viszonyáról.Család--Állítják: Andy Vajna bérelt lakásába költözött Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160802-andy-vajna-earelt-lakasaba-koltozott-sarka-kata-hajdu-peterrel-kozos-otthonabol.htmlAmióta kiderült, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságba került, nyilván sokakat érdekel, hogyan él külön a házaspár, hová költözött Kata, és tulajdonképpen mi is a szakítás oka. A jól értesültek tudni vélték, hogy Kata máris lakást vett Budán, ám ez a hír kacsának bizonyult. A legújabb információk szerint Hajdú Péter felesége luxusapartmant bérel, és nem mástól, mint Andy Vajnától. CsaládOrigoHódi Pamela és kislánya láttán kiakadt a cukiságmérő: bájos fotó! http://www.life.hu/csalad/20160801-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-cukiskodtak-igy-szepul-a-csalad.htmlHa mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat. Család--Gyermekkoráról és a szegénységről vallott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160801-berki-krisztian-instagram-oldalan-vallott-gyermekkorarol-amikor-szegenyek-voltak-es-nem-jutott-penz.htmlSenki sem fent kezdi az életét. Berki Krisztián is tudja, milyen az, ha valamire nem jut. Erről osztott meg egy őszinte történetet közösségi oldalán. Család--Reese Witherspoon kisfia hatalmasat nőtt: nézd meg a cuki sztárcsemetéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-reese-witherspoon-kisfia-tennessee-lassan-4-eves-lesz-cuki-video-a-sztarrol.htmlAz amerikai filmszínésznő ritkán enged betekintést a magánéletébe, most viszont kivételt tett: egy bájos videót osztott meg magáról és a kisfiáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.