Kozso zavaros kiírásban tudatta rajongóival: lesz tincse!

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso -
Facebook haj Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki szemfüles, az megfigyelhette, hogy mostanában Kozso sapka, kalap, vagy kednő alatt rejtegeti haját, és a kincset érő tincsét. Az énekes - aki több botrányt is szolgáltatott az elmúlt hónapokban - összefüggéstelen posztban tudatta rajongóit nemes tartozékának helyzetéről.

A közösségi oldalak remek lehetőséget nyújtanak a sztároknak, hogy rajongóikkal minden információt első kézből közölhessenek. Kozso - aki nemrég áramlopási és egyéb botrányba keveredett - szintén gyakran használja ezt a lehetőséget, ezúttal is megosztott egy fontos információt követőivel.

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

A fanatikus rajongók bizonyára megfigyelték, hogy Kozso mostanában elrejti hajtincseit, de remélhetőleg a jövőben ez nem lesz így, legalábbis erre tudunk következtetni legutóbbi posztjából, ami valamiért nagyon zavarosra sikerült, lehet, hogy a kódok miatt...

7 alkalom, amikor North West sokkal trendibb volt náladhttp://www.life.hu/trend/20160801-north-west-legtrendibb-ruhai.htmlKi lehetne trendibb, mint az a kislány, aki már egyéves korában az első sorból nézhette a párizsi divathét legjobb bemutatóit? Szívesen cseréltünk volna ekkor Kim Kardashian és Kanye West lányával, de nemcsak ezért irigyeljük: milliós ruhatárának egy-két darabját is szívesen elfogadnánk. TrendOrigoPippa Middletonnak főhet a feje: nem lesz könnyű menyasszonyi ruhát választaniahttp://www.life.hu/trend/20160802-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-jovore-ferjhez-megy-ilyen-ruhat-kell-majd-valasztania.htmlHa az ember lánya Katalin hercegné húga, nem vehet fel akármit még a saját esküvőjére sem. Trend--Weisz Fanni dögös bikiniben napozotthttp://www.life.hu/trend/20160802-weisz-fanni-a-balaton-partjarol-jelentkezett-be-dogos-bikiniben-napozott.htmlA Balatonon pihente ki a fáradalmakat Weisz Fanni, aki egyben meg is mutatta csodás alakját a strandolóknak és a rajongóinak is. TrendOrigoHoppá! Kiss Ramóna így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160802-kiss-ramonatsmink-nelkul-fotoztak-a-morning-show-studiojaban.htmlA Barátok közt színésznője egy rövid időre leváltotta Balázst, és ő vezette a Morning Show-t Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett. A közösségi oldalon is maradt nyoma annak a reggelnek, a fotókon Rami smink nélkül pózol. TrendOrigoKylie Jenner bugyi nélkül, tapadós csipkedresszben sétáltatta meg formás idomaithttp://www.life.hu/trend/20160801-kylie-jenner-nagyon-dogos-fekete-szettben-mutatta-meg-alakjat.htmlHihetetlen, de a 18 éves celeblány simán kinéz 28-nak. Mi ez a ruha, Kylie? TrendOrigo80 éves lenne Yves Saint Laurent, a legnagyobb divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20160801-yves-saint-laurent-80-eves-lett-a-legnagyobb-divattervezo-szuletesnapja.htmlNagyon hamar rátalált a hivatása, 11 évesen egy iskolai előadás alkalmával szeretett bele a jelmezekbe, ezen a ponton dőlt el a sorsa, és már 21 évesen a Dior-ház művészeti vezetőjévé vált. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.