Pippa Middletonnak főhet a feje: nem lesz könnyű menyasszonyi ruhát választania

Forrás: AFP/Miguel Medina -
Pippa Middleton esküvői ruha Katalin hercegné menyasszony Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az ember lánya Katalin hercegné húga, nem vehet fel akármit még a saját esküvőjére sem. 

Pár napja kérte meg szerelme Pippa Middleton kezét. A fiatalok 2017-re tervezik a lagzit, ami egészen biztosan nagyszabású esemény lesz. Természetesen már most megindultak a találgatások arról, milyen ruhát húzhat Pippa a tökéletes fenekére, és azt kell mondjuk, nem lennénk a helyében: a kreáció rengeteg szempontnak kell majd, hogy eleget tegyen.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A leendő menyaszonyi ruháról Anglia egyik első számú esküvői ruha guruja, David Emanuel már el is mondta a véleményét. A férfi benne volt anno többek között a Lady Diana ruháját megálmodó csapatban, és a népszerű Say Yes To The Dress című esküvős műsor egyik sztárja is.

Emanuel szerint az első, és legfontosabb dolog az lenne, hogy Pippa semmiképp se másolja nővére 2011-es esküvői ruháját. Sőt, mi több, lehetőleg attól teljesen eltérő darab legyen. Ugyanakkor Pippának remek alakja van, ezt pedig érdemes lenne kihangsúlyoznia egy alakkövető szabással és egy nagyon finom anyaggal, mondjuk sifonnal. "Pippa nem kékvérű, és az esküvőjén sem kell annak tűnnie. Szerintem ezt érdemes lenne figyelembe vennie" - vallja a szakértő.

Pippa nővére esküvőjén Forrás: AFP

A hírek szerint Pippának Katalin segít a ruhaválasztásban, és állítólag már jópár tervezővel beszéltek: az egyik nagy esélyes a testvérpár egyik kedvenc angol tervezője, a csodás esküvői ruhákat készítő Jenny Packham, aki már be is mutatta jövő évi esküvői ruha kollekcióját.

Akár ezt a Jenny Packham ruhát is viselheti a lagzin Pippa Forrás: AFP/2016 Getty Images/Randy Brooke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.