A hónap színe: a vibráló vérnarancs

Forrás: PressLoft -
enteriőr vérnarancs otthon a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus hónap színének egy vibráló, vidám árnyalatot választottuk: a vérnarancs szín egy csapásra élettel tölti majd meg otthonodat.

Narancs vagy inkább vörös? Valahol a kettő között. A vérnarancs árnyalatot sokszor szokták sötét narancsvörösnek is nevezni.

Forrás: PressLoft

A narancssárga alapjában egy vibráló szín, az öröm és az életkedv színe, amely már akkor is vidámsággal tölti meg a helyiséget, ha csak egy-egy bútordarabon vagy kiegészítőn használod. További pozitívuma, hogy a narancsnak általában ösztönző hatása van, így depresszió, pesszimizmus és ernyedtség esetén motiváló tud lenni. A vöröshöz hasonlóan a narancssárga is meleg szín, azonban hiányzik belőle a vörösből áramló hő.

A vörös vonzza a figyelmet - a hálószobában is -, élettel telivé, aktívvá tesz, felmelegít, javítja az étvágyat, ugyanakkor, ha sok vesz körül ebből a tónusból, könnyen forrófejűvé is válhatsz. Ha mértékkel használod, új impulzusok érhetnek, ha azonban túl sok vörös posztót látsz, nyugtalan és nyughatatlan lehetsz.

A vörös és a narancs keresztezéséből született vérnarancs tehát egy igazán energiabomba árnyalat, éppen ezért érdemes csínján bánni vele a lakásban. Nincs ötleted? Inspirálódj képeinkből!

/1608/A_h_n201684101324

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.