Elvis Presley 23 éves unokája le sem tagadhatná, ki a nagyapja

Forrás: elvis.com -
Elvis Presley unoka hasonlóság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benjamin Keough Instagram-oldalát elnézve bizton állíthatjuk, hogy kiköpött mása nagyapjának, aki az 50-es évek egyik legnagyobb szupersztárja volt.

A világ mindig is emlékezni fog Elvis Presley-re, aki az 1950-es évek leghíresebb rock and roll énekese volt, táncmozdulataiért nők ezrei őrültek meg egyszerre. Nem véletlen, hogy

a nagyszerű tehetségre ráaggatták a Király címet.

Forrás: elvis.com

Bár az még nem derült ki, hogy a tehetségét is örökölte-e híres felmenőjétől Benjamin Keough, ránézésre le sem tagadhatná legendás nagyapját. Arcformájuk, álluk, orruk szinte a megszólalásig hasonlít egymáshoz. Szemét pedig szintén híres édesanyjától, Liza Marytól örökölte. A fiatal Presley leszármazott szemmel láthatóan büszke híres családjára, hiszen Instagram-oldalán a legtöbb posztban róluk ír.

Forrás: Instagram

Így ünnepelték unokái Elvis Presley születésnapját

A Királyt egykori felesége, Priscilla, lánya, Lisa Marie és unokái köszöntötték csütörtökön Memphisben. A teljes cikket itt elolvashatod!

Eva Longoria az adoptáláson töri a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-eva-longoria-az-orokbefogadason-tori-a-fejet.htmlEva Longoria májusban mondta ki kedvesének, José Bastonnak a boldogító igent, de úgy néz ki, hogy máris anyai örömök elé néz. A legfrissebb hírek szerint a házaspár szívesen örökbefogadna egy csemetét. Család--Van, aki még Rubint Réka dögös testéről is elvonja a figyelmethttp://www.life.hu/csalad/20160801-rubint-reka-bikinitestenel-csak-a-kisfia-csodalatosabb.htmlA fitneszlady Olaszországban vakációzik, ahol kisfiával, Zalánnal kiélvezik a jó időt. Réka legutóbbi fotóján anya és fia egy medencében pancsolva kapcsolódnak ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHeidi Klum exe már nem is tartja a kapcsolatot a közös lányukkalhttp://www.life.hu/csalad/20160727-heidi-klum-exe-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-kozos-lanyukkal.htmlMár 12 éve, hogy Heidi Klum és a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore útjai elváltak. Közös kislányuk Helena azonban nem az üzletembert hívja apának, hanem a modell egykori férjét, Sealt. Család--Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiékethttp://www.life.hu/csalad/20160726-a-schobert-csalad-caramelre-cserelte-a-berki-csaladot.htmlA Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat. CsaládOrigoChanning Tatum megható üzenettel köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukonhttp://www.life.hu/csalad/20160712-channing-tatum-meghato-uzenettel-koszontotte-feleseget-a-hazassagi-evfordulojukon.htmlHihetetlen, de létezik egy nő, akinek megadatott, hogy Channing Tatummal töltse a mindennapjait, ráadásul ma 7 éve házasok. Család--Szuper képek Majka és Dundika gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20160712-ujabb-kepek-kerultek-elo-majka-es-dundika-kisfiarol.htmlSokaknak szemet szúrt, hogy Majka és Dundika kisebbik fiát nagyon ritkán lehet látni. Persze érthető, ha nem özönlik el az az internetet az Olivérről készült fotót, de azért mi már nagyon kiváncsiak vagyunk rá. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.