Ez már pofátlanság: Emily Ratajkowski macinaciban is nehézbombázó

Forrás: Instagram/Emrata -
modell mackónadrág Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárgulunk az irigységtől a színésznő macinacis képe láttán.

Nem semmi, hogy Emily egy szürke mackónadrágban is épp olyan bombázó, mint nagyestélyiben vagy egy szál bikiniben. Persze ehhez nem árt egy dögös csipkemelltartó, de akkor is: ezen a lányon az égvilágon minden észbontóan áll.

Forrás: Instagram/Emrata

No persze ehhez kell egy jó adag vonzerő és ilyen kisugárzás, ezeknek pedig abszolút birtokában van Hollywood legszebb popsijú üdvöskéje.

Emilyről egyébként nemrég egy nagyon szexi fotósorozat is készült: a szépséget lovaglás közben fotózták, ruha azonban nem igazán volt rajta... A képeket érdemes megnézni - itt meg is találod őket!

10 kultikus divatpillanat a Trainspottingbólhttp://www.life.hu/trend/20160803-trainspotting-stilus1996bol.html"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzáillő sporttáskát..." – Ki hitte volna, hogy 20 évvel a kultikus film megszületése után újabb részt készítenek az alkotók: Renton, Spud, Beteg Fiú és Begbie 1996 után hamarosan visszatérnek a mozikba, így ideje feleleveníteni a régi élményeket. Lássuk, hogyan vett le a lábunkról annak idején a Trainspotting stílus. Trend--Így készül az elegáns menyasszonyi sminkhttp://www.life.hu/trend/20160802-igy-keszul-az-elegans-menyasszonyi-smink-varady-polett-videoja.htmlKözeleg az esküvőd, de nem tudod, hogy milyen smink állna jól neked? Nézd meg Várady Polett videóját! Trend--Kényszerházasság miatt felakasztotta magát egy 11 éves iráni lányhttp://www.life.hu/trend/20160803-nagyanyja-csadorjaval-akasztotta-fel-magat-a-11-eves-kislany-iranban-kenyszerhazassag.htmlKényszerházasság miatt felakasztotta magát egy tizenegy éves lány egy nyugat-iráni kisvárosban, Kamjáránban - közölte szerdán az ISNA iráni hírügynökség.Trend--Mi ez a frizura? Ryan Lochte a hajszínével sokkol a riói olimpián http://www.life.hu/trend/20160803-ryan-lochte-olimpikon-uszo-hajszinevel-sokkol-a-rioi-olimpian.htmlAz amerikai úszó nem csak a rengeteg edzéssel készült fel az ötkarikás játékokra. Trend--Kiszel Tünde ismét dekoltázsával varázsolthttp://www.life.hu/trend/20160802-kiszel-tunde-es-donatella-a-balaton-partjan-pihent-zamardiban.htmlA naptárkirálynő és lánya nemrég értek haza Görögországból, ahol a csodás Rodosz szigetén pihentek, azután egyből a magyar tengerpart felé vették az irányt. A Balaton partján süttették tovább magukat. TrendOrigoTöbb a közös Lady Gagában és Michelle Obamában, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20160803-lady-gaga-es-michelle-obama-nagyon-hasonlo-ruhaban.htmlElső ránézésre nem igazán van hasonlóság a first lady és a pophercegnő között. Valami azonban mégiscsak akad... TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.