Tóth Gabi hinta videó szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ezerarcúságához kétség sem fér, hiszen még mindig meg tudja lepni rajongóit egy-egy bejegyzéssel. Dekoltázsból ezúttal sincs hiány. 

"Hinta" - írta a videó mellé Gabi, aki a vagány külső helyett egy igazán kislányos szerelést választott a délutáni mókához. Az énekesnő talán még sosem volt ennyire boldog, és ehhez nagyban hozzájárul kedvese, Trap kapitány is.

Hiinta

tothgabi (@tothgabi) által közzétett videó,

A fiút sokáig csak zöld arcfestéssel lehetett látni, mostanra azonban nemcsak igazi arcát vállalja fel, de azt is, hogy teljesen odavannak egymásért Tóth Gabival. A sztár persze örömmel mutatja meg kedvesét a rajongóknak is, sőt még néha egy-két intim fotót is megosztanak.

Több a közös Lady Gagában és Michelle Obamában, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20160803-lady-gaga-es-michelle-obama-nagyon-hasonlo-ruhaban.htmlElső ránézésre nem igazán van hasonlóság a first lady és a pophercegnő között. Valami azonban mégiscsak akad... TrendAFPKiszel Tünde ismét dekoltázsával varázsolthttp://www.life.hu/trend/20160802-kiszel-tunde-es-donatella-a-balaton-partjan-pihent-zamardiban.htmlA naptárkirálynő és lánya nemrég értek haza Görögországból, ahol a csodás Rodosz szigetén pihentek, azután egyből a magyar tengerpart felé vették az irányt. A Balaton partján süttették tovább magukat. TrendOrigoPippa Middletonnak főhet a feje: nem lesz könnyű menyasszonyi ruhát választaniahttp://www.life.hu/trend/20160802-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-jovore-ferjhez-megy-ilyen-ruhat-kell-majd-valasztania.htmlHa az ember lánya Katalin hercegné húga, nem vehet fel akármit még a saját esküvőjére sem. Trend--Leesett az állunk! Puncit villantott a híres színész lánya (18+)http://www.life.hu/trend/20160731-meztelenul-pozol-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-20-eves-lanya.htmlIreland Baldwin egyre merészebb, és egyre többet mutat meg magából... TrendOrigoÍgy sminkelj barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20160726-igy-sminkelj-ha-barna-szemed-van.htmlNem tudod, milyen szín harmonizál a legjobban a barna szemedhez? Várady Polett most elárulja! Trend--Tilos a fürdőruha, a meztelen felsőtest Dubrovnik belvárosábanhttp://www.life.hu/trend/20160726-tilos-a-furdoruha-a-meztelen-felsotest-dubrovnik-belvarosaban-penzbirsaggal-sujtjak-aki-megszegi.htmlA jövőben pénzbírsággal sújtja Dubrovnik azokat a turistákat, aki meztelen felsőtesttel vagy fürdőruhában sétálnak a történelmi belvárosban - erről fogadott el határozatot a városi tanács.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.