Debreczeni Zita: "A gyerekvállalás lesz a következő lépés"

modell párkapcsolat gyermekáldás Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár már két éve van együtt, így érthető, hogy foglalkoztatja őket az esküvő gondolata is. Úgy tűnik, Zita és Gianni szerelme jó irányba halad és az idő múlásával közös terveik is egyre komolyodnak

A fotós és Gianni már régóta ismerik egymást, a szerelmük is barátságból fejlődött ki. Zitának konkrét elképzelései vannak a nagy napról és nem titkolja, hogy egy ideje már gondolkodik a házasságon, sőt már a családalapítás is megfordult a fejében - írja a Best.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

"Gianni 45, én 35 éves vagyok, ebben a korban már nemigen szoktak csak úgy járni az emberek, hogy megnézzék, mi történik majd, kipróbálják, milyen együtt. Amúgy régimódi, templomi esküvőt szeretnék, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy tengerparton is kimondom az igent. Mivel tudom, hogy csakis az igazihoz megyek hozzá, az esküvő után biztosan a családalapítás, a gyerekvállalás lesz a következő lépés" - nyilatkozta Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.