Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! 

Szabó Zsófi 

A színésznők és a hírességek is csak emberek, minek is sminkelnének a lovardába? Márpedig ez Szabó Zsófi egyik kedvenc helye, így nem is csoda, hogy innen posztolt smink nélküli fotót.

Szabó ZsófiForrás: Instagram/Szabó Zsófi

Dukai Regina 

Reginát ritkán látjuk így, de egy esti, ágyban fekvős képpel a modell is megmutatta magát smink nélkül. A közösségi oldalára feltöltött fotón se alapozó, se púder, se szemfesték nincsen. 

Dukai ReginaForrás: Instagram/Dukai Regina

Demcsák Zsuzsa 

„A barátaim szerint smink nélkül tinilány vagyok” – írta smink nélküli fotója mellé Demcsák Zsuzsa. Szerintetek? 

Demcsák ZsuzsaForrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa, Zsigmond László/Life.hu

Dobó Kata 

Dobó Kata egy wellnessközpontból jelentkezett be úgy, hogy nem volt beállítva csodás hajkoronája, és sminket sem viselt. Talán nincs is rá szüksége? 

Dobó KataForrás: Instagram/Dobó Kata

Liptai Claudia 

Liptai Claudiát is többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. 

Liptai ClaudiaForrás: Instagram/Liptai Claudia
Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. rész
A korábbi cikkünkben Dér Henire, Iszak Esztire, Bódi Sylvire, Horváth Évára és Sarka Katára szavazhattatok. Nézzétek, meg, most hogy áll az eredmény!