Válságba jutott Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, és ugyan ők egyelőre azon vannak, hogy megmentsék kapcsolatukat, ha mégis válásra kerülne a sor, hatalmas vagyonon kellene osztozniuk. Állítólag az értékek nagy része Kata nevén van!

Nem titok, hogy a sztárpár kapcsolata gyenge lábakon áll. Kata már el is költözött a családi fészekből, miközben állítólag mindketten azon vannak, hogy megmentsék a családjukat. Hajdú Péter a szakmai válsága közepette is inkább ezzel foglalkozik.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Ha azonban nem sikerül kibékülniük, akkor sor kerül az évek alatt felhalmozott vagyonuk elosztására, ami nem kevés. A párról azt is tudjuk, hogy házassági szerződést kötöttek, amit azóta viszont össze is téptek. A vagyon nagy része pedig Kata nevén van! - írja a Best Magazin. Ha csak az ingatlanjaik értékét nézzük, már az is hatalmas, de vannak még emellett cégeik is. Törökbálinton egy több 100 négyzetméteres alapterületű családi házuk van, külön portaszolgálattal és személyzettel, ami több mint 300 milliót is érhet. A mediterrán hangulatú éttermükért az ingatlan nélkül is több tízmilliót kaphatnak. Az ingatlannal és az étterem felett található irodákkal együtt akár százmilliós nagyságú is lehet az épületegyüttes értéke. Ezek mellett a párnak van a Balaton északi partján egy nyaralója luxushajóval, valamint övék a Magyarország Szépe licencjoga, és több jól működő cégben is benne vannak.