Kigúnyolták! Kemény kritikát kapott a német olimpiai formaruha

Forrás: AFP -
formaruha riói olimpia német RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riói olimpia pénteki nyitóünnepsége után kigúnyolták a közösségi médiában a német csapat formaruháját.

Sokak szerint a cicanadrághoz hasonló, leggingsben vonuló nők és férfiak is úgy néztek ki, mintha használt ruhákból válogatták volna össze az öltözéket. Mások szerint nem a német sportolók, hanem a bajor kéményseprők, vagy egy takarítóbrigád vonul így munka után. A sajtó már a bemutató után, fekete, piros, szürkének nevezte a leggings-mez-esőkabát kombinációra hasonlító ruhát.

Forrás: AFP

A németek zászlóvivője, Timo Boll olimpiai és világbajnoki ezüstérmes asztaliteniszező szerint már nem érdemes ezen problémázni, jobb megnyugodni és a versenyekre koncentrálni. Azt mindenesetre hozzátette, hogy a száraz riói időjárásban nem lesz nagy szükség a dizájnos esőkabátokra.

Forrás: AFP
Gáspár Evelin új külsővel rukkolt elő: nézd meg a hatalmas változást! http://www.life.hu/trend/20160806-gaspar-evelin-megvaltoztatta-a-hajszinet-multkor-meg-szoke-volt-a-sztar-foto.htmlA sztárcsemete nem vált meg hosszú tincseitől, de azért mégis újított frizuráján egy kicsit. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Oroszlán a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160805-igy-sminkelj-ha-oroszlan-a-csillagjegyed-larion-oscar-tanacsai.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél. Trend--Ismeretlen pucér popsi lopta el a show-t a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160805-heti-stilusmustra-szerepel-benne-cara-delevingne-tara-reid-jessica-alba.htmlEzen a héten ízelítőt kaptunk abból, milyen egy Z kategóriás film premiere, és abból is, milyen az igazi popsivillantás. Következzenek a részletek! TrendOrigoDemcsák Zsuzsa esküvői ruhában? Árulkodó fotó a sztárról http://www.life.hu/trend/20160805-demcsak-zsuzsa-eskuvore-keszul-arulkodo-fotot-posztolt-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető egy sokat mondó fotót tett közzé a hivatalos Facebook-oldalán. Vajon oltár elé áll a csinos édesanya? Trend--Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. részhttp://www.life.hu/trend/20160804-magyar-celebek-smink-nelkul-sarka-kata-horvath-eva-dukai-regina-nez-ki-jobban.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigoBikiniben vadított ÉNB Barbihttp://www.life.hu/trend/20160805-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-bikiniben-feszitett.htmlSzexi bikinis képekkel lepte meg saját magát és rajongóit az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja. Trend--Adriana Lima éveket fiatalodott: És épp szingli!http://www.life.hu/trend/20160804-adriana-lima-modell-nagyon-szep-helyen-pozolt-sokat-fiatalodott.htmlA Victoria's Secret egyik legrégebbi és legdögösebb angyala az évek múlásával csak szebb és még szebb. Vajon mi a titka? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.