Sosem látott felvétel került elő Anglia uralkodójáról: fotó!

fotó Erzsébet királynő királyi család uralkodócsalád kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi, elfeledett képek láttak napvilágot Anglia királynőjéről, a fotók II. Erzsébet családjáról készültek.

A képen a 90 éves uralkodó apja, a későbbi VI. György brit király, anyja, Lady Elizabeth Bowes-Lyon (a későbbi Erzsébet anyakirályné) és húga, Margit látható. Erzsébet királynő a negyvenedik uralkodó, aki viseli a brit koronát azóta, hogy Hódító Vilmos 1066-ban megszerezte magának a trónt .Ám eddig még egyik elődjének sem adatott meg ilyen hosszú élet és ennyi idő ezen a trónon. A fotót a királyi család hivatalos Instagram-oldalára töltötték fel.

Jamie Oliver ötszörös apa lett: Fia született!http://www.life.hu/csalad/20160808-megszuletett-jamei-oliver-otodik-gyermeke-aki-kisfiu-nevet-meg-nem-kapott.htmlBüszkén osztotta meg újszülött gyermeke fotóját Jamie Oliver, akinek családja így már 7 tagúra bővült. A szakács a gyermek nemét is elárulta: kisfia született! Család--Elvis Presley 23 éves unokája le sem tagadhatná, ki a nagyapjahttp://www.life.hu/csalad/20160803-elvis-presley-unokaja-a-nagyapjara-utott.htmlBenjamin Keough Instagram-oldalát elnézve bizton állíthatjuk, hogy kiköpött mása nagyapjának, aki az 50-es évek egyik legnagyobb szupersztárja volt. CsaládOrigoA leghűségesebb sztárpár: Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.http://www.life.hu/csalad/20160805-sarah-michelle-gellar-es-freddie-prinze-jr-kapcsolata-es-csaladja.htmlTöbb mint 14 éve tart Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. kapcsolata, akik a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán szerettek egymásba. Szerelmük példa lehet minden sztárpár számára, ugyanis botrányoktól mentes, harmonikus életet élnek! CsaládOrigoMicsoda hasonlóság! Beckhamné bemutatta a húgát!http://www.life.hu/csalad/20160805-victoria-beckham-divattervezo-david-beckham-felesege-megmutatta-testveret.htmlVictoria Beckham ismerősei között rengeteg a világsztár, a divattervezőnek azonban a család is nagyon fontos. Család--Istenes Bence: Nagyon nagy gáz van!http://www.life.hu/csalad/20160803-istenes-bence-musorvezeto-zokogo-videot-posztolt.htmlMeglepte a rajongóit legújabb videójával Istenes Bence. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoMajka igazi mintaapa lett: cuki közös fotó a kis Mariánnal http://www.life.hu/csalad/20160803-majka-imadja-a-csaladjat-mariannal-pozol-az-enekes-bajos-foto-a-sztarcsemeterol.htmlAz énekes előszeretettel posztol Instagram-oldalára kisfiáról, Mariánról. Nem csoda, ugyanis a gyerkőc szívet melengetően bájos. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.