Bizony előfordul, hogy a szoros napirend és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. 

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet a bőrtípusodnak megfelelően. Egységesítsd bőröd színét a kedvenc folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. A friss tekintet érdekében a mozgó szemhéjadra satírozz egy kis bézs árnyalatú szemhéjpúdert, majd egy természetes hatású fekete szempillaspirállal nyisd ki a tekintetedet. Ajkadra tegyél egy élénk színű ajakrúzstés máris tökéletes a megjelenésed, ráadásul ezt pillanatok alatt átalakíthatod a napi hajtás után partisminkre. Ehhez először is permetezz egy kis termálvizet az arcodra, majd hagyd, hogy megszáradjon.

Forrás: giphy.com

A frissítő permetnek köszönhetően a meglévő alapsmink olyan lesz, mintha most készítetted volna.

A szem alatti területet világosítsd ki a bőrszínednél egy-két árnyalattal világosabb korrektorral, majd szépen dolgozd össze a bőrszíneddel, és finoman púderezd le. A bézs szemhéjpúder mellé satírozz egy kis hidegbarna szemhéjpúdert. Vízvonaladat alul-felül fekete szemceruzával élénkítsd. Szempilláidat dúsító szempillaspirállal teheted titokzatosabbá. 

Forrás: giphy.com

A még kifejezőbb tekintet eléréséhez élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöved színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, de ügyelj rá, hogy ne legyen rajzos, szépen fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Orcáidat élénkítsd egy barackos árnyalatú arcpirosítóval. Ajkad érzékiségét fokozd dinnye- vagy barackos árnyalatú ajakrúzzsal, ha imádod a csillogást, akkor az ajakrúzs helyett válassz vizesen csillogó, pigmentekben gazdag szájfényt.

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!
Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!