Kisfia született az egykori nyuszilánynak, Holly Madisonnak

Holly Madison szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Playboy villa egykori lakója és férje, Pasquale Rotella második gyermeke augusztus 7-én született. 

A boldog apuka posztolt követőinek kisbabájáról, és elárulta, a pici 4 kilósan jött világra. "Micsoda hét! Egy őrült, stresszes kezdetből hirtelen csodálatos dolgok születtek. Az ellenem 5 éve tartó eljárás véget ért, aztán tegnap Hollyhoz, Rainbow-hoz (a pár első gyermeke) és hozzám megérkezett az új családtag" - írta a férfi közösségi oldlan.

Forrás: Instagram/PasqualeRotella

Pasquale Rotella egy képet is mutatott kisfia kezéről, ami meg kell hagyni, nagyon cuki.

Szerencsére Holly is jól van - jót tett neki a házasság. Korábban Hugh Hefner mellett nem volt felhőtlenül boldog - itt írtunk is arról, mi történt vele.

Nyílt levél az anyáknak, akik bántalmazzák a gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160808-nyilt-level-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA 2014-es bűnügyi statisztika 4163 "gyerek érdekeit sértő vagy család elleni bűncselekményt" tart nyilván. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa, több ezer olyan eset történik nap mint nap Magyarországon, amelyek rejtve maradnak és soha nem kerülnek be a statisztikákba. CsaládThinkstockAranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-thttp://www.life.hu/csalad/20160808-michael-phelps-kisfia-nagyon-cuki-volt-az-olimpian.htmlMichael Phelps a 3 hónapos kisfiát is elhozta az olimpiára. Íme ő! CsaládOrigoDe menő! Baseball meccsen járt Fergie szupercuki kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160808-fergie-es-josh-duhamel-kisfia-baseball-meccsen-jart.htmlNem lehet elég korán kezdeni a baseball iránti szeretetet Fergie családjában.Család--Az Üvegtigris sztárjának kislánya egyidős az unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20160805-az-uvegtigris-sztarjanak-szarvas-jozsefnek-kislanya-egyidos-az-unokajaval.htmlA nagysikerű Üvegtigris Cingárja, Szarvas József mostanság az Őrség egyik apró falucskájában, Viszákban él családjával, ami nemrég a színész és kedvese kislányával, Katinkával, és egy unokávai is bővült. Család--Házasélet gyerekek mellett - Nem lehetetlen!http://www.life.hu/csalad/20160803-igy-vedd-meg-a-szexualis-eleteteket-a-gyerekektol.htmlEgy gyerek születése egyrészt az egyik legnagyobb csoda egy pár életében, másrészt viszont fenekestül felforgatja a szerelmesek addigi mindennapjait - no meg persze éjszakáit. Ez azonban nem kell, hogy azt jelentse, hogy búcsút kell mondaniuk az intim pillanatoknak - csupán egy kis türelemre és kreativitásra van szükség. CsaládOrigoRaikkönnen egy elég durva házassági szerződést íratott alá kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160805-raikonnen-hazassagi-szerzodessel-rukkolt-elo-amit-felesege-sokaig-emlegetni-fog.htmlSzép is a szerelem, de annyira nem, hogy 2007 Forma-1-es bajnoka ne hozakodjon elő egy olyan házassági szerződéssel, melynek aláírásával menyasszonya beleegyezik abba, hogy válás esetén egy fillért se kapjon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.