Megmutatta terhes pocakját Alec Baldwin felesége!

has pocak Hilaria Baldwin terhes Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a harmadik gyermekével várandós Hilaria Baldwin, aki pontosan 26 évvel fiatalabb férjénél. A várandós kismama előszeretettel mutogatja pocakját, ami már gyönyörűen gömbölyödik.

57 évesen negyedszer is apa lesz Alec Baldwin, aki a föld felett jár a boldogságtól. Gyönyörű feleségével, a 26 évvel fiatalabb Hilaria Baldwinnal ő lesz a harmadik közös gyermekük. A sztármama remek formában van, szinte csak oldalról látszik rajta, hogy várandós! Hialria ezúttal egy gyönyörű, fekete fehérneműben mutatta meg, mennyire gömbölyödik már a pocakja, és jól látszik, hogy plusz kilók nincsenek rajta! Valószínűleg az lehet a csodás anyuka alakjának titka, hogy előszeretettel jógázik, még a terhessége alatt is.

Ki ölte meg Mónit - A rák, vagy a segítségkérését ignoráló magyar rendszer?http://www.life.hu/csalad/20160809-csaladon-beluli-eroszak-magyarorszagon-interju-pap-enikovel-nane.htmlAmíg az állami intézmények nem garantálják a nők családon belüli biztonságát, addig a családon belüli erőszak nők százezreinek halálához fog vezetni szerte a világon. Bár a hivatalos szervek vállán óriási a felelősség, a hazai gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a rendszer, amely a családon belüli erőszak áldozatait lenne hivatott segíteni, még igencsak gyerekcipőben jár. Család--Ezt az izmost pasit öleli Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160810-victoria-beckham-az-edesanya-egy-cuki-kozos-keppel-lepte-meg-a-rajongokat-foto.htmlVan, ami még egy jégkirálynő szívét is megenyhíti. Így van ezzel a világ egyik leghíresebb asszonya is, aki most egy közös képpel rukkolt elő. Család--Micsoda nők! Kedves családi fotót posztolt Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/csalad/20160810-kedves-csaladi-foto-posztolt-cindy-crawford-modell.htmlA szupermodell számára a család mindig is nagyon fontos volt, és a mai napig igyekszik sok időt tölteni hozzátartózóival. Család--Gólyahír! Megszületett Megan Fox és Brian Austin Green harmadik kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160810-megszuletett-megan-fox-es-brian-austin-green-harmadik-kisfia.htmlA sztárpár háza táján nagy a boldogság: újabb baba érkezett a családba. Család--Édesanyjával utazott el Ciprusra Sarka Kata helyett Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20160810-edesanyjaval-utazott-el-ciprusra-sarka-kata-helyett-hajdu-peter-musorvezeto.htmlNincs nap, hogy ne kapna szárnyra valamiféle pletyka Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságával kapcsolatban. A legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Kata a gyerekekkel és az édesanyjával nyaralt Spanyolországban, most pedig Hajdú utazásáról lehet olvasni. Család--Megszületett Gáspár Laci harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160810-megszuletett-gaspar-laci-harmadik-gyereke-jol-van-baba-es-mama.htmlNagy a boldogság a Gáspár családban, megszületett Laci harmadik gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.