Kamarás Iván: "Izgalmas életszakaszban vagyok"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész Kamarás Iván család utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész élete nagyot fordult az elmúlt években. Bár rengeteget dolgozik, a családjára mindig szán időt. 

Kamarás Iván folyamatosan ingázikMagyarország és az Egyesült Államok között, hiszen mindkét országban sok a munkája. Az édesapa azonban sosem hanyagolja el gyermekeit, akikre rettentően büszke. Bár a sztár ritkán nyilatkozik a magánéletéről, most szívesen osztott meg néhány gondolatot a hot! Magazinnal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindkét fiamra nagyon büszke vagyok, de ez természetes, melyik apa nem az? Amit eddig elértek, csakis a maguk kitartásának és erejének köszönhetik. Persze, néha vissza kell terelni őket a szürke valóságba, de nem szeretném és nem is fogom levágni a szárnyaikat. Nagyon izgalmas életszakaszban vagyok, jól vagyok" - nyilatkozta Iván.

A wannabe modell, a sminkguru és a valóságshow celeb - Ők az Instagram legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20160809-az-instagram-legbefolyasosabb-tinedzserei.htmlMegoszthatod életed fontos vagy kevésbé fontos pillanatait, követőket, rajongókat szerezhetsz, egy komplett álomvilágot építhetsz fel magad köré. Az Instagram a lehetőségek földje, ahol egy kis ügyeséggel, no meg egy kellően extrovertált személyiséggel a nép egyszerű gyermekéből is ünnepelt Instagram-celeb válhat. CsaládOrigoKi ölte meg Mónit - A rák, vagy a segítségkérését ignoráló magyar rendszer?http://www.life.hu/csalad/20160809-csaladon-beluli-eroszak-magyarorszagon-interju-pap-enikovel-nane.htmlAmíg az állami intézmények nem garantálják a nők családon belüli biztonságát, addig a családon belüli erőszak nők százezreinek halálához fog vezetni szerte a világon. Bár a hivatalos szervek vállán óriási a felelősség, a hazai gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a rendszer, amely a családon belüli erőszak áldozatait lenne hivatott segíteni, még igencsak gyerekcipőben jár. Család--Nyílt levél az anyáknak, akik bántalmazzák a gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20160808-nyilt-level-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA 2014-es bűnügyi statisztika 4163 „gyerek érdekeit sértő vagy család elleni bűncselekményt” tart nyilván. Ez a szám csak a jéghegy csúcsa, több ezer olyan eset történik nap mint nap Magyarországon, amelyek rejtve maradnak, így soha nem kerülnek be a statisztikákba. CsaládThinkstockBoldogító igen: Lola és szerelme összekötötték életüket!http://www.life.hu/csalad/20160809-lola-es-szerelme-osszekotottek-eletuket-egy-hindu-szerzetes-elott-jelkepesen.htmlViharos kapcsolat az, ami Lola és párja között zajlott az elmúlt években. Felbontották az eljegyzést, de nagyon úgy tűnik, hogy mégsem bírták egymás nélkül. Újra összejöttek, és egy hindu szerzetes előtt kinyilvánították összetartozásukat. Család--Raikkönnen egy elég durva házassági szerződést íratott alá kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20160805-raikonnen-hazassagi-szerzodessel-rukkolt-elo-amit-felesege-sokaig-emlegetni-fog.htmlSzép is a szerelem, de annyira nem, hogy 2007 Forma-1-es bajnoka ne hozakodjon elő egy olyan házassági szerződéssel, melynek aláírásával menyasszonya beleegyezik abba, hogy válás esetén egy fillért se kapjon. CsaládOrigoDebreczeni Zita: "A gyerekvállalás lesz a következő lépés" http://www.life.hu/csalad/20160805-debreczeni-zita-tengerparti-eskuvo-is-megfordult-a-fejeben-ket-eve-boldog-kedvesevel.htmlA pár már két éve van együtt, így érthető, hogy foglalkoztatja őket az esküvő gondolata is. Úgy tűnik, Zita és Gianni szerelme jó irányba halad és az idő múlásával közös terveik is egyre komolyodnak CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.