Testvért kap Szulák Andrea kislánya - Negyven felett esett teherbe a színésznő

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
babavárás Agócs Judit Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ok­tó­berre várja gye­re­két Agócs Judit, Szu­lák And­rea volt fér­jé­nek ex­ba­rát­nője. Bár Judit és Gábor közt nagy volt a szerelem, nem sokáig tartott, szakítottak. 

Tavaly decemberben még dúlt a szerelem Gábor és Judit között, olyannyira, hogy sokan azt hitték, ebből eljegyzés lesz. Nem lett. Judit azonban közben teherbe esett, és úgy döntött, egyedül is megtartja a kicsit.

"Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam 42 évesen. Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt. A szüleim és a barátaim velem vannak, vigyáznak rám. Jól vagyok, ahogy a baba is. Az édesapával való kapcsolatomról nincs mit mondanom" - nyilatkozta a színésznő a Storynak.

Hogy Szulák Andrea mit szól egykori vetélytársa nagy döntéséhez, nem tudni.

Fotó: M. Schmidt János - Origo

Édesanyjával utazott el Ciprusra Sarka Kata helyett Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20160810-edesanyjaval-utazott-el-ciprusra-sarka-kata-helyett-hajdu-peter-musorvezeto.htmlNincs nap, hogy ne kapna szárnyra valamiféle pletyka Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válságával kapcsolatban. A legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Kata a gyerekekkel és az édesanyjával nyaralt Spanyolországban, most pedig Hajdú utazásáról lehet olvasni. Család--Megszületett Gáspár Laci harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160810-megszuletett-gaspar-laci-harmadik-gyereke-jol-van-baba-es-mama.htmlNagy a boldogság a Gáspár családban, megszületett Laci harmadik gyermeke. Család--Melléből fröcskölte le a szoptatós anya a nőt, aki megkérte vonuljon félrehttp://www.life.hu/csalad/20160807-mellebol-frocskolte-le-a-szoptatos-anya-a-not-aki-megkerte-vonuljon-felre-a-facebookon-is.htmlNem tudjuk sírjunk-e vagy nevessünk: anyatejjel fröcsköltek le egy nőt, aki azt kérte egy anyától Nagy-Britanniában, hogy ne a parkban szoptassa a gyermekét, hanem vonuljon félre.Család--Csobot Adélnak jól áll az anyasághttp://www.life.hu/csalad/20160807-csobot-adelnak-jol-all-az-anyasag-a-kommentelok-odavannak-erte.htmlA mosolygós Adél amióta megszületett kisfia, csak úgy sugárzik a boldogságtól. A követőig pedig nem győzik dicsérni az énekesnőt. CsaládSarka Kata: "Arra koncentrálok, hogy minél kevesebb fájdalommal túljussunk ezen az időszakon"http://www.life.hu/csalad/20160730-sarka-kata-es-hajdu-peter-valsagban-levo-hazassagarol-pletykalnak-kata-rendbehozna-a-kapcsolatot.htmlAlaposan felkavarta a kedélyeket az elmúlt héten, amikor kiderült, válságba került a Hajdú-Sarka házaspár álomházassága, vagy legalábbis az, amit annak hitt a fél ország. Hogy mi történt pontosan, csak ők tudják, annyi biztos, tényleg baj van, és nagy: pontosan akkora, hogy Kata már el is költözött közös otthonukból. Család--Micsoda sármos pasihoz bújik Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/csalad/20160723-sarmos-pasihoz-bujik-demcsak-zsuzsa-aki-a-testvere.htmlA műsorvezető a nyári pihenését tölti éppen... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.