Várkonyi Andrea a lányáról: “Sok estén keresztül kénytelen volt nélkülöznie”

Florida Várkonyi Andrea Gombos Edina nyaralás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át alig tudott este a családjával lenni Várkonyi Andrea, de most van ideje, hogy bepótolja az elmulasztott dolgokat. Lányának, Nórinak kellett a legtöbbet nélkülöznie őt, ezért is mentek el most kettesben nyaralni.

Sem hosszabb szabadságra sem szabad estékre nem igazán volt lehetősége Várkonyi Andreának, ezért azt is mondhatjuk, most egy szerencsés időszakban van, hiszen rengeteg időt tud együtt tölteni családjával. Most nyaralásra is jutott ideje, ugyan Bochkor Gábor nem tudott velük utazni, de lányával így is élvezték az együtt töltött időt.

Forrás: Várkonyi Andrea/TMC

Andi szerint jót tett nekik, hogy együtt tudtak lenni hosszabb ideig, még úgy is, hogy Gábor nem vett részt az élményekben. "Nem is bánom, hogy a lányommal lehettem, hiszen

az utóbbi években olyan sok estén keresztül volt kénytelen nélkülözni engem,

amit most szeretnék bepótolni" - mondta a műsorvezető a hot! Magazinnak. Úti célnak Floridát választották, így Gombos Edinát is meg tudták látogatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.