Meryem Uzerli színésznő Szulejmán párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta dúsgazdag kedvese, Can Atest megcsalta, Meryem Uzerli alkoholba folytotta bánatát, és ebből csak az rántotta ki, hogy kiderült gyermeket vár. Ennek már két éve, a színésznő és kislánya is ragyog a boldogságtól, ráadásul Meryemre ismét rátalált a szerelem.

Meryem Uzerli sokat szenvedett, mert egy olyan férfit szeretett, aki nem szerette viszont, ráadásul

a közös gyermeküket sem akarta.

Forrás: Facebook/Meryem Uzerli

A Szulejmán című sorozat rajongói tudják, hogy az egyik főszereplőt, Hürrem szultánát alakító Meryem Uzerlit

rengeteg szenvedés érte a szerelem miatt.

A török-német színésznő 2012-ben találkozott Can Ates üzletemberrel, s bár csak 9 hónapig jártak, -mert a férfi félrelépett - a szakítás nagyon megviselte a színésznőt, aki otthagyta a Szulejmán forgatásait és beköltözött egy németországi idegszanatóriumba.

Meryem Uzerli

De ez még semmi! Nem sokkal ezután kiderült, hogy Meryem Uzerli terhes, volt kedvese pedig nem akarta a babát, és abortuszra akarta kényszeríteni a színésznőt. Ám a színésznő ekkor kiadta a férfi útját, és 2014. február 10-én életet adott a kis Larának.

Forrás: Instagram

Bár Meryem sokáig egyedül nevelte a kicsit, és hanyagolta a színészetet, nemrég Berlinben tért vissza, ekkor aláírt egy szerződést az MBC Group nevű televíziós társasággal, de a legszebb, hogy idén tavasszal végre rátalált a szerelem,

egy jóképű, fiatal férfi személyében!

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.