Láttad már Szász Emesét vívóruha nélkül?

ruha Szász Emese vívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportolónő szerezte meg párbajtőrben az első magyar olimpiai aranyat. Az egész ország büszke rá, de sokan nem ismernék fel vívóruha nélkül, pedig nem csak az áll jól neki!

Szász Emese hozta el az első boldogságot és büszkeséget Magyarországnak. Párbajtőrben legyőzte ellenfelét, ezzel megnyerte az első aranyérmünket. A sportolónő a nagy öröm után be is jelentette, hogy ősszel férjhez megy! A menyasszonyi ruha is biztosan jól áll majd neki, bár vívóruha nélkül alig láthattuk még. Íme, egy fotó, amin az is látszik, milyen csinos a párbajtőröző:

5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg és öltözködési tippeket loptunk. Most 5 filmet mutatunk be az alapélményen túllépve, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--Less be egy hercegnő mindennapjaiba! Így él Eugénia, Vilmos unokatestvérehttp://www.life.hu/trend/20160810-eugenia-hercegno-a-szeptemberi-harpers-bazaar-cimlapjan-szerepel.htmlEzúttal húga, Beatrix helyett Eugénia került középpontba: ő szerepel ugyanis a szeptemberi Harper's Bazaar címlapján. A magazinnak pedig sokat mesélt életéről a hercegnő. TrendOrigoEmily Ratajkowskinak úgy áll a tűzpiros, mint senki másnakhttp://www.life.hu/trend/20160811-emily-ratajkowski-nagyon-dogos-piros-ruhaban-pozolt.htmlA modell és színésznő egy újabb brutáldögös ruciban villantotta meg eszméletlen testét. TrendOrigoNézd meg, milyen dögösen utazik Palvin Barbi!http://www.life.hu/trend/20160811-palvin-barbi-repulos-szelfit-posztolt.htmlEddig sem kételkedtünk, hogy a modell minden helyzetben csodaszép. TrendOrigoÍgy sminkelj szülinapi bulirahttp://www.life.hu/trend/20160802-igy-sminkelj-szulinapi-bulira-varady-polett-videoja.htmlSzületésnapi partira készülsz? Várady Polett most megmutatja, hogyan csillogj a buliban! Legyél gyönyörű! Trend--Gyönyörű nő lett Robin Williams kislányából!http://www.life.hu/trend/20160811-robin-williams-kislanyabol-zelda-williamsbol-gyonyoru-no-lett-ket-eve-hunyt-el-a-szinesz.htmlA napra pontosan két évvel ezelőtt elhunyt Robin Williamsnek összesen három gyermeke született, két feleségtől. Zelda Williams a középső gyerek, és az egyetlen lány a családban, mára már gyönyörű nővé érett! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.