Kommentháború: elrágcsálhat Berki Natasa Zselyke egy rúd kolbászt?

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natkó imádja a kolbászt. Anyukája pedig szereti fotózni őt. Na, ebből lett most az igazán nagy botrány.

Történt ugyanis, hogy Nati ráharapott egy általa szeretett élemiszerre, méghozzá egy jó gyulaira. Mamája kitette falatozó gyermekéről a képet az Instagramra, majd jött a feketeleves: „Ettől a gyorsérlelésű szartól csak a gyomra fog égni” - írta rögtön oda az egyik követő.

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

Persze hozzászólás hozzászólást követett:

  • Van étvágya a szépségnek! ❤❤❤
  • Nálunk faluban mindenki kolbászt eszik, azt még sem olyan nagy a felhajtás.
  • Rokonom kisfia beteg, és gondjai vannak az evéssel! Most lesz 4 éves, de alig eszik. A tőlünk vidékről hozzájuk kerülő csípős házi szalámit viszont ki nem lehetett venni a kezéből. Pedig már a szülők meg is jegyezték, hogy a felnőtt embernek is már csípős lenne, de ő csak ette...
  • Mi a baj? Végre valaki nem madáreleséggel eteti a gyerekét
  • Nem lehet korán kezdeni
  • A legjobb kaja amit ehet! ezzel semmi baj nincsen, inkább ez, mint a norbi ubdata!

Persze a rajongók nem csak Berkiéket bántják. Csobot Adélék is kapják az ívet, amiért állandóan csak buliznak és lepasszolják a gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.