Ez lehet az első fotó Orbán Viktor unokájáról

Forrás: MTI/Beliczay László -
kép unoka Orbán Ráhel kislány Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül két hónapja látott napvilágot Orbán Viktor első unokája. Tiborcz Aliz 3300 grammal és rengeteg hajjal jött a világra, utóbbit bizonyítja az első róla készült, a nyilvánosság számára is megtekinthető fotó.

Nagy boldogság érkezett az Orbán családhoz két hónappal ezelőtt, méghozzá az első unoka, aki az Aliz nevet kapta szüleitől. Orbán Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton szülte meg kislányát.

Forrás: MTI/Beliczay László

A kormányfő akkor Facebook-oldalán számolt be arról, hogy milyen érzés is nagypapának lenni, szűkszavúan, de lényegre törően osztotta meg örömét követőivel. Az újszülöttről azonban nem láthattunk eddig fotót, ám nem is olyan rég több sajtóorgánum is felfigyelt a nyilvánosság számára is megtekinthető képre Ráhel Facebook-oldalán. Itt valószínűleg Aliz nevű kisbabáját tartja a kezében, akinek valóban rengeteg haja van a kép tanúsága szerint.

Micsoda fotó! Ilyen volt évekkel ezelőtt a híres színésznő családjahttp://www.life.hu/csalad/20160815-kate-hudson-csodas-csaladi-fotot-posztolt-igy-festett-gyerekkent-a-sztar.htmlA színésznő imádja a családját, így egy jeles nap alkalmából rögtön egy évekkel ezelőtti közös fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Család--Tovább folytatódik a harc: Pártos Csilla nem akar kiköltöznihttp://www.life.hu/csalad/20160815-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-fianak-ugye-nem-zarult-le-folytatodni-fog-a-lakaskiuritesi-per-es-a.htmlPártos Csilla és volt férje, Pécsi Ildikó fia között folytatódik a harc, nem tudnak könnyen megegyezni. Több fronton zajlik az ügy, az egyik a lakáskiürítési per. Első fokon döntött a bíróság, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie, de ő nem akarja elhagyni Pécsi Ildikó házát. CsaládOrigoNem semmi! Ezzel lepte meg szülinapos fiát Szandi: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-szandi-fianak-domonkosnak-szuletesnapja-van-ez-anyukaja-csodas-ajandeka.htmlAz imádott énekesnő csodálatos meglepetést készített fiának, Domonkosnak, akinek ezúttal kívánunk boldog születésnapot!Család--Kommentháború: Elrágcsálhat Berki Natasa Zselyke egy rúd kolbászt?http://www.life.hu/csalad/20160814-berki-krisztian-es-hodi-pamela-lanya-berki-natash-zselyke-imadja-a-kolbaszt.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natkó imádja a kolbászt. Anyukája pedig szereti fotózni őt. Na, ebből lett most is az igazán nagy botrány. Család--Istenes Bence és Csobot Adél már megint lepasszolták valahova azt a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160814-istenes-bence-es-csobot-adel-mar-megint-lepasszoltak-a-kis-natant-es-buliznak.htmlAz imádott magyar sztárpáros ismét olyan képet posztolt, amelyen nincs rajta gyönyörű gyermekük, a kis Nátán. Bence azonban már rutinosan hozzáadta fotójukhoz a #rejtelyholagyerek hashtaget, mert tudta, ez lesz a fő kérdés, amit feltesznek majd nekik a követőik. Család--Gáspár Evelin és Bea asszony a Balaton partján pihengetnek: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160814-gyozike-csaladja-gaspar-evelin-es-bea-asszony-a-balaton-partjan-pihengetnek.htmlÚgy tűnik, a magyar celebvilág egyik fele a Szigeten csapatja, akik pedig nem, azok a Balaton felé vették az irányt. Cinthya Dictator és Varga Viktor, valamint Kulcsár Edina és a párja is a magyar tengeren vitorláznak, és most úgy tűnik, a Gáspár családnak is arra van dolga. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.