A világ legdrágább focistájához milliárdokat érő luxusotthon illik – éppen ezért a külföldi sajtó már azon morfondírozik, hogy a francia középpályás Paul Pogba vajon milyen ingatlanra cseréli eddigi otthonát.

Az elmúlt hetekben az egész világot bejárta a hír, hogy Paul Pogbát, a francia válogatott középpályását 110 millió euróért, azaz nagyjából 34 milliárd forintért veszi meg a Manchester United, ezzel az összeggel pedig Gareth Bale-től vette át a világ legdrágább játékosa címet. 

Paul PogbaForrás: AFP

A brit lapok arról is cikkeznek, hogy a francia játékos még nem találta meg magának a tökéletes új angliai otthont, pedig lenne miből válogatnia. Itt van rögtön ez az 5 millió fontot, azaz 1,8 milliárd forintot érő ingatlan, ami valószínűleg a 23 éves focista minden luxusigényét kielégítené. 

Teniszpálya is tartozik a birtokhozForrás: Northfoto

A hat hálószoba mellett található benne egy privát moziterem, egy wellnesslakosztály medencével, egy fullosan felszerelt edzőterem, egy borospince, egy játékterem, a birtokhoz pedig egy teniszpálya is tartozik. 

Konyha étkezővelForrás: Northfoto
Pazar nappaliForrás: Northfoto
Még egy étkezőForrás: Northfoto
Hatalmas hálóForrás: Northfoto
A középen elhelyezett kád szoborszerű hatást keltForrás: Northfoto
Feszített víztükörForrás: Northfoto
Igazi chillzónaForrás: Northfoto

Az Anglia északnyugati részén található luxusotthon további előnye, hogy jövendőbeli csapattársa, Wayne Rooney is a közelben lakik, ráadásul az Old Trafford stadion, a Manchester United hazai pályája sincs messze. 

Egy szó mint száz, ez az 5 millió fontos luxusingatlan maga a tökély.