Hoppá! Ismét gyermeket vár a gyönyörű hercegnő, Grace Kelly unokája

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Charlotte Casiraghi királyi család kisbaba gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A monacói hercegnőről pár nappal a harmincadik születésnapja után derült ki, hogy ismét gyermeket vár. A fiatal szépség állítólag már a dohányzást és az ivást is abbahagyta.

Charlotte-nak már van egy kétéves fia, Raphael, aki egy francia–algériai származású komikustól, Gad Elmalehtől született. A pár tavaly szakított, méghozzá azért, mert a hírek alapján az édesapa nem igazán foglalkozott a csemetéjével. Most azonban a csinos hercegnő új párra talált, akitől hamarosan újabb gyermeke születik – írja az Oggi.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Charlotte új párja egy olasz rendező, Lamberto Sanfelice, akivel Rómában, egy csodálatos luxusvillában élnek. Állítólag Grace Kelly unokája többször is hangot adott annak, hogy népes családot szeretne.

Nyílt levél egy feleséghez, aki cserben hagyta férjét annak impotenciája miatthttp://www.life.hu/csalad/20160815-level-a-felesegemhez-aki-cserben-hagyott-az-impotenciammal.htmlA mai napig nincs nagyobb szégyen egy férfi számára, mint amikor szexuális aktus során csütörtököt mond a fegyver. Amikor egyáltalán vagy csak alig jön létre a behatoláshoz szükséges merevedés, vagy ha létrejön, akkor az nem marad tartós. Aki erekciós zavarral küzd, annak önértékelése, önbecsülése mindig alacsonyabb erekcióra képes férfitársainál. CsaládOrigoSzupercuki Rubint Réka kisfia, Zalánhttp://www.life.hu/csalad/20160815-rubint-reka-kisfia-zalan-nem-csak-az-edesanyjat-hanem-minket-is-levett-a-labunkrol.htmlA fitneszlady közösségi oldalán mutatta meg, milyen büszke fiára, Schobert Zalánra, aki igazi úriemberként viselkedett, és egy kirándulás alkalmával egy csokor virággal lepte meg édesanyját.CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél már megint lepasszolták valahova azt a gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160814-istenes-bence-es-csobot-adel-mar-megint-lepasszoltak-a-kis-natant-es-buliznak.htmlAz imádott magyar sztárpáros ismét olyan képet posztolt, amelyen nincs rajta gyönyörű gyermekük, a kis Nátán. Bence azonban már rutinosan hozzáadta fotójukhoz a #rejtelyholagyerek hashtaget, mert tudta, ez lesz a fő kérdés, amit feltesznek majd nekik a követőik. Család--Rendőrt hívott a kislány, mert nem tudta felhúzni a nadrágját – A legfurább segélyhívásokhttp://www.life.hu/csalad/20160810-gyerekek-vicces-es-furcsa-911-hivasai.htmlA kisgyerekeknek még egészen más a veszélyérzetük, mint nekünk, felnőtteknek. Vannak dolgok, amiket tragédiaként élnek meg, ezzel szemben az igazán rázós szituációkba játszi könnyedséggel vetik bele magukat. Az alábbi mókás, vagy éppen fura történetek is ezt bizonyítják. CsaládOrigoKamarás Iván: "Izgalmas életszakaszban vagyok" http://www.life.hu/csalad/20160811-kamaras-ivan-a-szinesz-rengeteget-utazik-a-vilagban-de-elso-mindig-a-csalad.htmlA népszerű színész élete nagyot fordult az elmúlt években. Bár rengeteget dolgozik, a családjára mindig szán időt. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huApás szülést tervez Gönczi Gábor http://www.life.hu/csalad/20160811-gonczi-gabor-apas-szulest-tervez-bar-irtozik-a-korhazaktol-de-mar-most-szerelmes-a-kisfiaba.htmlA 41 éves híradósnak élete egyik legszebb időszaka kezdődik el nemsokára: apa lesz. Már most minden a születendő kisfia körül forog, Gábor még a szülőszobában is ott lesz annak ellenére, hogy iszonyodik a kórtermektől. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.